Festivalul Lampioanelor

Distribuie acest articol

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Sfarsit de an 2016. Phuket, Thailanda. Renumitul bulevard al distractiei, Bangla Road, inseamna non-conformism intins pana la uitarea de limite de orice fel. Droguri, travestiti, showuri erotice si mai putin erotice, dans, muzica, tematica de petrecere wild si o aglomeratie de nici aerul nu mai incape printre oamenii prezenti acolo.

La cativa metri, pe plaja, are loc un adevarat festival care se petrece intre ani, an de an. Mii de lampioane se pregatesc sa urce spre cerul plin de stele, incarcate cu toate dorintele miilor de suflete ce si-au inaltat suflul plin de speranta acolo unde, poate, vor gasi pe cineva mai convingator decat ei insisi.

Nisipul de sub picioare, briza calda si muzica din departare fac din acest moment unul de scris in piatra. Din cerul luminat de lampioane, se sparg in inalt zeci de artificii colorate, inscriind un moment de glorie si emotie.

Festivalul Lampioanelor din Phuket este ca o declaratie de dragoste care iti umple inima cu tot ce-ai visat vreodata, o declaratie care parca iti promite soptit ca …

Un ecran al frumusetii desavarsit de credinta pura ca lampionul ni s-a inaltat odata cu iubirea noastra si ca va ajunge acolo unde l-am trimis.

IMG_2773

Abonează-te la newsletter!

Rămâi la curent cu cele mai noi știri

Articole similare