Arta de a fi femeie

Distribuie acest articol

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Ma gândesc la mine ca femeie. Nu de multe ori am celebrat faptul ca in aceasta viața m-am născut femeie. Nu de multe ori am gândit ca a fi femeie trebuie celebrat.

Astazi, mai mult decat oricând, sunt conștientă de feminitatea mea. De puterea care sta in mine si cat de tandru se manifesta atunci cand ii dau voie. De delicatețea exprimata cu tact. De grandoarea cu care natural imi transmit gesturile, senzațiile si emoțiile intr-un limbaj corporal ce reușește sa stârnească reacții. De abilitatea de a înlocui cuvintele cu o privire. De atingerea firavă care poate mișca un suflet înghețat. De sensibilitatea din glas care mângâie minți neîncrezătoare. De imbratisarile deschise si calde care transmit universuri de sentimente ce fac cat o mie de cuvinte. De senzualitatea care poate mișca energii blocate, poate unifica, transforma si reînvia inima unui bărbat.

A-ți descoperi feminitatea, iti aduce un nou sens de a-ți trai povestea. Stii atunci ca misiunea ta nu e doar aceea de a obține valori in viața, ci de a învața si împărtăși lecția iertării si a iubirii. Nu e despre a-ti arata puterea in relatii, despre a te aseza pe o inchipuita pozitie de onoare sau despre a demonstra pentru ca cei care te „vad” nu au nevoie de nicio dovada. O femeie trezita ii lasa pe toti ceilalti sa fie ei insisi, le respecta deciziile, actiunile si reactiile fara a crede ca acestea au de-a face cu ea. Alege sa ramana curata si primeste cu blandete oamenii in viata ei protejandu-i de experientele nefericite din trecut, de etichete sau retineri. Ea are inima deschisa chiar si cand sufera; isi accepta suferintele pe care le poarta cu eleganta in spatele zambetului frumos. Nu-si uita valoarea, frumusetea, ci le recreeaza incontinuu si le daruieste ca parte din misiunea ei pe pamant.

A fi femeie este un dar divin!

Ferice de cele care își cunosc feminitatea si o manifesta conștient in aceasta călătorie magnifica!

A fi soție, mama, soră, aceste roluri menite sa purifice, sa transmită in lume definitii ale iubirii, poartă apetitul celui mai frumos mod de manifestare pe pământ.

Sunt recunoscătoare ca m-am nascut femeie si o sa celebrez asta tot restul vieții mele, in toate formele frumosului, pana la nivel de arta!

Abonează-te la newsletter!

Rămâi la curent cu cele mai noi știri

Articole similare