Despre noi

Adriana Armanu

Organizator de călătorii

Mă consider o iubitoare de oameni, de călătorii -în toate formele pe care le poate lua această noţiune- şi de viaţă trăită cu prezenţa şi sens.

Conceptul pe care l-am creat dă viaţă misiunii mele de a organiza călătorii transformatoare care să pună în lumina conştiintei tale bogăţia supremă de a te simţi întreg, suficient şi definit.

Acest concept reflectă toate valorile mele. După multe experienţe am învăţat că viaţa este despre trăiri, despre alinierea noastră la valorile noastre şi despre a fi fericiţi.

Cândva îmi doream recunoaştere, diplome şi titulaturi. Acum îmi doresc să fiu autentică, echilibrată, centrată şi să mă respect în toate planurile vieţii mele. Acum îmi doresc să ofer, nu să primesc. Acum îmi exprim recunoştinţa fără să mai cer. Acum ştiu că în mine există tot ce am nevoie. Toate se schimbă şi eu odată cu toate.

Călătoresc, descopăr lumi, îmi exprim toate formele fiinţei mele, aleg după cum îmi dictează ghidul meu interior şi iubesc necunoscutul. Am învăţat că necunoscutul este de fapt viaţa. Acum o experimentez cu multă curiozitate şi entuziasm.

Am convingerea nestrămutată că din fiecare fiinţă izvorăsc resursele şi soluţiile pe care de cele mai multe ori le căutăm în afara noastră. Însă, integraţi în sisteme şi urmând credinţele altora, oamenii se pierd pe ei înşişi, îşi pierd autenticitatea şi îmbrăca roluri care îi îndepărtează inconştient de valorile care îi definesc.

Îmi doresc să inspir oamenii să se regăsească şi să se îndrăgostească de ei înşişi, să îşi accepte rănile din trecut pentru că aşa au învăţat să crească, să trăiască sănătos şi cu prezenţa, să se definească pentru a-şi găsi misiunea în această viaţă.

Programele de retreat şi specialiştii implicaţi înlesnesc această transformare. Practicile de yoga, meditaţie, reiki ne arată drumul către sufletul nostru, acel spaţiu sacru în care, odată ajunşi, nu vom mai fi niciodată la fel.

Vom experimenta împreună frumosul, plenitudinea, comuniunea cu natura, apropierea de animale, vom mânca şi vom învaţa sa gătim delicioasele mâncăruri asiatice, vom vizita locuri care îţi vor amprenta memoria toata viata.

Abia aştept sa ne cunoaştem într-un retreat cu suflet!

Te invit să descoperi cine suntem și ce am pregătit pentru tine!

Conceptul de retreat, relativ nou în ţara noastră, înseamnă o altfel de experienţă de travel. Una care te aduce în prim plan pe tine, purtându-te printr-o trăire revelatoare care îţi va face cunoştinţă cu un nou Tu.

Am creat acest concept unic ce îmbină plăcerea de a călători cu nevoia de auto-cunoaştere şi dezvoltare.

Soul Retreat este spaţio-timpul celor care pornesc în călătoria descoperirii de sine, a echilibrului minte-trup-suflet, a celor care cred că o experienţă spirituală poate transforma sentimentul de pierdere într-o regăsire, depărtarea în apropiere, lipsa în valoare.

Noi credem că adevărata dezvoltare personală se întâmplă în practică, nu doar în sălile de curs. Adevărata transformare este când te aşezi conştient în faţa necunoscutului, în faţa celui care eşti acum, pregătit să devii cel care eşti menit să devii.

Retragerea în sufletul naturii, practicile de yoga, meditaţie ghidată, reechilibrare energetică, ecstatic dance, masaje restructurante, întâlnirea cu instructori certificati şi healeri, îţi vor revela o lume nouă şi profundă, o călătorie interioară în toate colţurile sufletului tău.

Vei înţelege altfel experienţele din trecut, nevoile copilului din tine, vei deveni mai conştient de corpul tău învăţând să îţi accesezi intuiţia pentru a face alegeri, înţelepciunea divină pentru a ierta şi iubi necondiţionat şi, mai mult decât orice, te vei îndrăgosti de tine!

Iată ce ţi-am pregătit!

În locuri spectaculoase ale lumii, în condiţii luxury, în inima unor culturi ale căror învăţăminte vor mişca emoţii în tine, vei experimenta programe de detoxifiere pentru corp, reechilibrare a energiei şi recalibrare a minţii, vei participa la un program special conceput pentru a te redefini şi îţi vei desfăta simţurile cu peisaje, mâncăruri, băuturi şi fructe exotice, activitati de aventură menite sa iti împingă limitele, dansuri, poze, clipuri video şi petreceri surpriză.

Ce beneficii vei obţine din toate acestea:

Intră în contact cu noi şi alătură-te misiunii noastre de a aduce bucuria în viata noastră, a tuturor!