Ce faci cand esti in suferinta?

Distribuie acest articol

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Sunt atât de mulți oameni care suferă azi. Unii atât de dragi sufletului meu…

Unii suferă pentru că nu își găsesc liniștea, calea sau curajul. Alții pentru că se simt intr-o luptă căreia abia dacă ii mai fac față. Alții pentru că nu știu cum să atingă starea de fericire.

Pentru realitatea privită cu ochii minții, se găsesc multe ipoteze si soluții. Cunoașterea însă nu te duce la Dumnezeu. Simțirea te conduce acolo. Iar Suferința își are sensul ei pentru că, spre capătul disperării, omul găsește instrumentul de conectare cu sursa iubirii – Rugăciunea.

Acel spațiu sacru unde ne prezentăm cu lehamitea tuturor răspunsurilor bâjbâite prin minte, a fanteziilor rănite până la sânge, a unui sine fals si neîncăpător in corpul nostru, acolo unde ne prezentăm cu “Habar nu mai am cine sunt, habar nu mai am cum sunt. Ajuta-mă!”

Acolo e Acasă.

In rugăciune te vei intâlni pe tine. In rugăciune te vei ierta înțelegând că singurul care ți-a făcut rău ai fost tu, că toti oamenii care au trecut prin viața ta ți-au hrănit nevoile cerințelor transmise in planul acela subtil in care comunicăm înainte de-a o face prin cuvinte.

Aici vei intâlni privirea agresorilor tăi. Ei ți-au dat ce le-ai cerut. Iartă-te PE TINE pentru ce ți-ai făcut. Iartă-te si mulțumește pentru experiența care te-a adus la poarta adevărului si a celui care esti de fapt.

Aici e locul in care pică una câte una fiecare fantezie pe care am plăsmuit-o inconștient, in alergarea noastră spre iubirea celorlalți. Privește-le si lasă-le sa cadă. Te vei elibera. Nu-s ale tale. Sunt ale minții, ale părții creative din tine. Mulțumește-le. Fără să le fi întâlnit, ai fi fost mai sărac in simțire.

Aici te vei regăsi liniștit, curajos, puternic, înțelept si pregătit.

Acesta este locul în care esti pregatit să ieși din poziția de victimă din care ți-a plăcut să culegi beneficii ani la rând. Aici este despre a te revolta pe tot ce crezi că știi, pregatit să primesti Adevarul.

Aici înveți să faci loc Tăcerii. Acelei stări pline de calm si relaxare in care vei învăța să asculti. Apoi să auzi. Iar apoi să primesti.

Împreunează-ți mâinile. Asează-te in genunchi. Ascultă muzica inimii tale. Iar acum vorbește-i! Te ascultă!

Abonează-te la newsletter!

Rămâi la curent cu cele mai noi știri

Articole similare