Bali, mai mult decat o insula frumoasa

Distribuie acest articol

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

În urmă cu doi ani, am ales să plec pentru prima dată singură intr-o vacanță.

Simt ca destinația mi-a fost aleasă cumva de o forță inconștientă a ființei mele, deși recomandată in cateva cuvinte de o prietenă – Bali.

Un sunet răsunator, cunoscut parcă din vremuri de demult. Fără a avea vreun reper, am mers cu un bagaj cât mine de mare care să-mi acopere toate nevoile pe care nu le aveam definite.

Din momentul in care am sosit, cele peste 20 de ore de zbor si escală si-au uitat greutatea când instant m-a cuprins o energie hrănitoare, pură, care mă făcea să simt o bucurie nepricepută încă.

Am locuit vreme de o lună in Ubud. Natură luxuriantă, liane atârnate pe stradă, verde ca niciunde, orezarii si,la tot pasul, ofrande.

Vibrația acestui pământ este una puternică pe care o aminteau toti turiștii cu care interacționăm. Trăiam cu toții o stare de fericire neobișnuită.

Ce aveam să aflu mai târziu?

Această insulă găzduiește rugăciunea de recunoștință a mii de oameni, de 3 ori pe zi, fără abatere. Această insulă poartă energetic vibrația muntelui Agung si a sute de temple care emit zilnic energia minunilor pe care zeii amintiți le-au săvârșit peste vreme.

Această insulă are capacitatea de a produce eliberări de energii negative si blocaje la nivelul subtil al fiintei noastre.

În cazul cuplurilor vizitatoare, fie sudează, fie taie cordoanele, funcție de nivelul acestora de dăruire si angajament in relație. Vindecă răni sufletești, fizice si energetice.

Umple cu liniște sufletele bezmetice, aducând sens si răspunsuri.

Există însă si ceva de care merită sa ții cont!

Să mergi acolo conștient. Dornic. Hotărât. Încrezător. Pregatit să primesti. În uitare de tot ce crezi că știi.

Am plecat după o lună un alt om. Altă înfățișare. Strălucire in ochi. Pace in suflet. Bucurie in corp. Sănătate pe piele.

Schimbările care au urmat stau mărturie. Astăzi exista Soul Retreat, acest spațio-timp care creează posibilitatea ca și alți Căutători de Sine si de Sens să urmeze chemările iar când mă vor găsi, să știe că împreună vom parcurge această călătorie inițiatică absolut specială pentru care Sufletul meu se inalță.

Abonează-te la newsletter!

Rămâi la curent cu cele mai noi știri

Articole similare