Atunci cand Ea e pregatita

Distribuie acest articol

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

În viața fiecărei femei apare, la un moment neașteptat, un bărbat prin ochii căruia niciun munte nu e prea înalt, nicio acțiunea una pe care să nu si-o poată asuma, niciun act pentru care să nu găsească suficient curaj si nicio emoție pe care să nu si-o poată defini sau exprima.

Acel moment este acela în care ea e pregătită.

Atunci când va fi suferit suficient cât să poată renunța oricând, știind că nimic nu e al nostru pe lumea aceasta.

Atunci când munca cu sinele își va fi găsit forma de manifestare si congruență prin alinierea Gândului cu Vorba si Fapta.

Atunci când va fi petrecut suficient timp in trecutul ei pe care l-a curățat de fantezii, drame, de adicții inconștiente de oameni si suferințe, de nevoi de validare.

Atunci când va fi conștientă de frumusetea ei, de unicitatea ei, de puterea ei. Când înțelege că Frumusețea e altceva decât cea prezentată in revistele de beauty si în saloanele de estetică.

Atunci când își va fi descoperit talentele, misiunea si plăcerile in viață, reușind să le manifeste fără teama de a fi judecată sau neapreciată de alții.

Atunci cand ea însăși va fi învățat ce e curajul, avântul si curgerea prin viața ei si a tuturor oamenilor cu care suntem interconectați.

Atunci când va fi înțeles universul bărbatului, sensibilitatea si nevoile acestuia in preajma unei femei. Barbatul are nevoie de o femeie asa cum o femeie are nevoie de un bărbat. Nevoile diferă. Forma de manifestare diferă. Dar nu e un război. E o alianță. O comuniune. O fuziune in unime. O completare perfectă a motivelor pentru care am venit aici cu toții.

Fie ca suntem femei sau bărbați, atragem in viața noastră ființele care ne conduc spre ceea ce trebuie să devenim, ne conduc spre vindecarea părților din noi pe care altfel n-am reuși să le vindecăm pentru că e mai simplu să învinuim decât să ne schimbăm.

Iar omul cel mai bun apare atunci când noi înșine ne transformăm in cei mai buni.

Sunt atât de recunoascătoare bărbaților care au trecut pragul spațiului meu sacru pentru că numai pasiunea pentru ei m-a putut conduce către vindecarea rănilor personale si a înțelesului despre iubirea adevarată. Numai rănile lor m-au putut învăța că si sufletele lor sunt pline de sensibilitate si de nevoia de vindecare. Si numai astfel am putut defini ce imi doresc si ce este pentru mine din tot ce are lumea asta de oferit.

Pregăteste-te pe tine insuți eliberând, curațând, purificând ceea ce ți-a rămas din trecut! Separă trecutul de prezent! Umple-te cu frumusețea cu care ființa ți-a fost înzestrată! Apoi pregateste-te să primesti fericirea pentru că si ea te caută! 🙂

Abonează-te la newsletter!

Rămâi la curent cu cele mai noi știri

Articole similare