5 locuri magice pentru Valentine’s Day

Iti propunem 5 locuri magice unde iti poti celebra dragostea alaturi de fiinta iubita!

Distribuie acest articol

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
  1. Noi doi si plaja din Borneo

Pentru cei care vor sa petreacă singuri, departe de agitație sau turiști, o pot face experimentând o minunata plaja, încă virgina, deloc comercială, in Borneo, Malaezia.

Răsărituri si apusuri pe care le veți rememora peste vreme, o plaja numai pentru voi, timp si spațiu numai pentru iubirea voastră!

06-lankayan-island-borneo-2

2. Retreat romantic in Ubud, Bali

Se spune ca depărtarea creează apropiere. Sa lași in urma toate noțiunile despre frumos si sa pășești intr-o experiența in acest colț de lume, numit Bali, iti va aduce o trăire diferită.

Energia locului e intensa, liniștitoare si romantica.

Un Retreat de o săptămana intr-o locație cu un view de poveste, care sa va îmbie trupurile cu masaje, tratamente, mirosuri si mancare buna, vă va deconecta si vă va oferi cadrul perfect sa va reinnoiti angajamentele.

bali valentines day

3. Croaziera pe Halong Bay, Vietnam

Sublimul vine din Combinația perfecta de romantism, frumusețe si lux.

Halong Bay este una dintre cele 7 minuni ale lumii.

Un golf de o frumusețe absoluta, cu apa verde si peste 1000 de insulițe stâncoase, ca niste vârfuri de munte in mare, îmbrăcați in vegetație verde smarald.

Vasul de croaziera de 5*, micuț si cochet, cu geamuri largi, creează o atmosfera romantica si oferă o priveliște incitanta mai ales din jacuzzi-ul generos despărțit de golf de un perete de sticla.

Serile pe bordul ambarcațiunii, in compania unui pahar cu vin, pot marca momente de neuitat pentru un cuplu.

Halong Bay cruise

4. Celebrating the Beauty of Love in Palawan

Insula Palawan din Filipine e una încă nevizitata de foarte mulți turiști. E ideală pentru o explorare prin toate simțurile. Cadrul perfect pentru a va simti unul pe celălalt, îmbătați de senzaționala natura lăsată pe pământ, in aceasta parte a lumii.

Mancare sănătoasă, masaje corporale, măști de frumusețe, exerciții de reechilibrare energetică si tehnici de respiratie care sa va aducă in momentul prezent atunci cand aveți tendința de a „pleca”.

O adevarata terapie de cuplu!

palawan vanetines day

5. O porție dubla de lux in Dubai

Nu departe si nici aproape pentru atunci cand vrei sa evadezi din cotidian pe motiv de sărbătoare, cum ar fi celebrarea iubirii.

De pe culmile cele mai înalte ale unui hotel de lux, in răcoarea dimineții, cu norii sub picioare. Aceasta este imaginea dimineților la înălțime, in Dubai. Pana la ridicarea norilor de ceata, te poți simti deasupra lumii, acolo unde sunteți doar voi.

Fântâni dansatoare, cina pe malul apei in miros de narghilea, miresme orientale, toate va vor îmbata simțurile si va vor aminti despre puterea frumosului care schimba percepții.

valentines-day-couple-dinner-buffet-dubai

Ne poti solicita o oferta oricand! Iubirea si recunostinta fata de partener se pot celebra in fiecare zi in care simti sa o faci!

Abonează-te la newsletter!

Rămâi la curent cu cele mai noi știri

Articole similare