Când ceața cade

Distribuie acest articol

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Si vine o vreme în viață când devii recunoscător și mulțumit pentru ceea ce ți-a fost refuzat, luat sau pentru ce ai pierdut. 

Lucrurile funcționează astfel: pe frecvența Dorintelor si a Atașamentelor (adică joasă) nu putem vedea dincolo de nevoile egotice, uneori obsesive, ale celor care mintea noastră crede că ni se potrivesc. Odată cu ele apare Suferința, apar conflictele interioare dintre minte (care își dorește cu ardoare) și ghidul interior (care îți transmite toate semnalele ca lucrurile nu sunt potrivite pentru tine, ba chiar distructive).

Astfel, pe durata acestor conflicte, Suferințele se mută de pe corpul emoțional pe cel fizic. Apar boli de stomac (din cauza emoțiilor acaparatoare), de piele (din scăderea stimei de sine, a neacceptării de sine), boli autoimune (generate de conflictele interioare), dureri de picioare (refuzul de a înainta în direcția potrivită) și alte afecțiuni formate odată cu devitalizarea ființei (scăderea imunității).

Unii nu se trezesc cu anii și nici nu toate semnalele universului sau corpului. Mintea e autoritatea lor supremă. Sunt prizonierii vibrației joase în care se scaldă inconștient cu sentimente de vină, rușine, victimizare continuă și lipsă de curaj. Din această zonă energetică nu se pot găsi soluții de redresare. De pe această treaptă vibrațională nu se poate ieși decât renunțând la toate centurile de siguranță pe care ni le-am pus pentru a ne proteja de suferință neînțelegând că acestea ne țin de fapt în suferință.

Cum ieșim de acolo? 

În primul rând, reușind să schimbăm optica. Reușind să vedem tabloul vieții noastre dintr-o altă perspectivă. Aici pot ajuta prietenii, terapeuții, părinții, filmele, cărțile. E suficient doar să vrem să vedem și un alt tablou decât cel al minții noastre. Acest moment vine cu o serie de constientizări dureroase pentru că realizăm că e despre noi, nu despre ceilalți. Tot ce am experimentat au fost alegerile noastre și poate chiar alegerea sufletului nostru pentru evoluție.

Următoarea etapă a schimbării necesită determinare. Este etapa cea grea în care învățăm si vrem să renunțăm la dependențe. Totul ne va trage înapoi spre suferință, spațiul în care ne simțeam cel mai confortabil. Celulele noastre o vor cere pentru că aceea este substanța cu care le-am obișnuit vreme îndelungată. Însă e vremea schimbării acestei Rețete.

O putem înlocui cu ieșiri din mediul obișnuit (călătorii), apartenență la grupuri noi, cărți motivaționale, comedii, noi specializări, noi certificări, noi intenții și un pic de disciplină. Toate acestea vor crea noi sinapse neuronale adică noi credințe, noi feluri de a fi, omul nou.

Această perioadă de Reinventare este, în zilele noastre, susținută de un ajutor cosmic, astral excepțional, totul petrecându-se cu o viteză uimitoare. Vei privi cu uimire cât de ușor se integrează toate în ființa ta, cât de repede raspunde Universul intențiilor tale.

Iar după toată această perioadă de reinventare, de renaștere, vei întâlni o conștientizare puternică care va lega dintr-o mișcare toate bucățile acestui puzzle: nicio piesă nu s-ar fi legat decât de toate celelalte piese din urmă formând cea mai bună cale de urmat pentru tine. Totul, într-un timp divin și sub orchestrația divină a unor întâmplări ce s-au petrecut doar atunci când am devenit pregătiți să le întâmpinăm.

Acest sentiment de recunoștință, la capătul unor lungi perioade de tristețe lăuntrică, sunt ca o ofrandă pe care i-o aduci lui Dumnezeu atunci când înțelegi totul altfel. Ieșirea de sub karma ignoranței și a atașamentului te va elibera până într-acolo unde te vei vedea așa cum nu te-ai mai văzut niciodată: frumos, plin de energie, vesel, iubitor, calități ce se vor reflecta în toate oglinzile din jur: iubiți, colaboratori, prieteni, relația îmbunătățită cu părinții, alimentație, activități, în tot!

Cum “vorbesc” despre tine cei din jurul tău? Ce fel de partener ai lângă tine? Cum e managerul tău? Părinții tăi te înțeleg? Prietenii tăi cum se poartă cu tine?

Aceste întrebări ar trebui să te ajute să vezi cine esti azi. Ei sunt imaginea ta. Ce crezi despre ei vorbește despre ce crezi despre tine, despre credințele tale lăuntrice.

Renașterea are loc numai atunci cănd lași să moară cel ce ai fost.

Abonează-te la newsletter!

Rămâi la curent cu cele mai noi știri

Articole similare