Ratiunea de dincolo de noi

Distribuie acest articol

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Încheierea unui ciclu împinge natural către o evaluare a celor petrecute.

Cei ținuți jos de către energiile grosiere vor experimenta neliniști, nonsensuri, sentimente de rușine, vină sau regret. Aceștia sunt cei care de-a lungul ciclului au așteptat, sperat, analizat, în detrimentul implicării, asumării sau depășirii fricilor firești pe care le avem cu toții. De cele mai multe ori, acești oameni privesc la trecerea dintre ani către un nou început în care să facă lucrurile fix la fel. Stagnarea lor e evidentă.

Apoi sunt oamenii antamați în procese concrete de vindecare, cei care lucrează cu ei înșiși observându-și fără încetare reacțiile atât în fața bucuriilor cât și a tristeților și culegând din fiecare lecții prețioase. Sunt oamenii care au înțeles că tot ce se întâmplă e despre ei și pentru ei. Aceștia privesc întâi spre ei înșiși înainte de a privi spre acțiunea celuilalt implicat în ea. Majoritatea acestora însă nu reușește să atingă echilibrul interior, ca o muncă fără rezultat.

Dincolo de tipologiile vibraționale de manifestare, pentru a depăsi o etapă e atât de necesar să ne ridicăm cu conștiința deasupra noastră de unde să putem privi tabloul întregit, detașat și dintr-o perspectivă mai înaltă.

Ceea ce uităm frecvent este rațiunea de dincolo. Împrejurul ființei noastre nu e doar ce vedem. Mai e și nevăzutul. Este câmpul tuturor lucrurilor care există, de unde noi alegem atât cât credem că există sau atât cât credem că putem/merităm. De aceea unii reușesc și alții nu. De aceea unii au și alții nu.
Extinzându-ne conștiința putem căpăta claritate. Și numai claritatea va aduce liniște sufletească. Odată dobândită, ea ne va conduce spre vindecare si transformare. Vei înțelege ce trebuie să faci altfel și slavă domnului de toate instrumentele ajutătoare existente, la îndemâna oricui.

Însă, câtă vreme îți vei face alegerile viitoare din spațiul aceleiași minți limitate care te-a ținut în aceleași istorii triste, e ca și cum ai vrea să ieși din casă dar nu deschizi ușa.
Îți doresc să îndrăznești să crezi că există mai mult decât poate cuprinde mintea ta, că ai prin drept divin acces acolo si că tot ce trebuie să faci e să crezi și tu asta.

Acceptă că programele subconștiente sunt răspunzătoare de efectele repetitive ale rătăcirii tale interioare și caută să le depășești. Acceptă că există o inteligență supremă, atoatecreatoare, a cărei vibrație o găsești doar ridicându-te. Stai în iubire fără a mai fugi de ea, în acceptare fără a mai judeca, în compasiune, implică-te, contribuie la acest întreg cu orice poți, oferă din ce ai, fii bun și iertător, disponibil, curajos, deschis și vei fi uimit de cum se va schimba viața ta.
Energia inceputului de an este un moment extraordinar ce vine, numerologic, cu o încărcătura distinctă, numai bună pentru cei care mută șinele.
Un nou an cu Claritate, Acțiune și Manifestarea Măreției!

Abonează-te la newsletter!

Rămâi la curent cu cele mai noi știri

Articole similare