Forţa întregului

Ai avut vreodată sentimentul că nu mai trebuie să renunţi la nimeni şi nimic?

Distribuie acest articol

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Ai avut vreodată sentimentul nu mai trebuie renunţi la nimeni şi nimic?

Este eliberator. Este liniştea profundă a sufletului căreia mintea i se supune cu împăcare. Sentimentul  totul este exact cum trebuie fie, toţi cei care au plecat au făcut loc celor care îţi hrănesc inima cu bucurie acum, cei care te-au rănit de fapt nu te-au rănit, ci te-au ajutat treci printr-o schimbare atât de benefică ţie, iar cei din cauza cărora teai simţit respins te-au învăţat te bucuri de tine, fără a mai aştepta, fără a mai depinde.
Nu mai e nevoie acum schimbi nimic în viaţa ta. Acum e curat. S-au şters karmele, durerile, întrebările care frământau, acum ai puzzle-ul aşezat. Şiţi place. Îl trăieşti cu zâmbet de bucurie în fiecare zi. Acum rugăciunea e una de recunoştinţă iar lacrimile de împlinire. Mulţumirea e peste tot în tine şi înţelegi eşti perfect, eşti un întreg şi  n-ai fi ajuns aici fără momentele de disperare care au trezit în tine revelaţii, care au produs transfigurarea ta emoţională.
Tot ce este în interiorul tău se reflectă în afara ta. Eşti în adânc şi în înălţimi. Eşti soare şi luna. Pe rând. Şi din nou.

Abonează-te la newsletter!

Rămâi la curent cu cele mai noi știri

Articole similare