Trup și Suflet by Florentina Opriș

Singapore & Bali

Perioada: 2-12 Iulie 2018

Programul ghidat de Florentina își propune ca 12 participanți să reușească să elibereze convingeri vechi, să le înlocuiască cu altele noi, să înțeleagă adevăratul sens al conceptelor de Frumusețe și Sănătate, iar la final să își definească stilul de viață potrivit fiecăruia dintre ei.

Preț vechi: 2350 €
1850 €
Reducere: 500 €

Trup și Suflet by Florentina Opriș

Singapore & Bali

La un anumit moment în viață, avem cu toții nevoie de Reinventare, așa-i?

Ne dorim să dăm o altă formă corpului nostru, să eliminăm stresul, să ne punem pe un nou circuit profesional sau să schimbăm modul in care ne manifestăm în relația de cuplu.

Pentru că Media oferă atât de multe rețete, am decis să creez un pachet bazat pe cunoașterea unui pionier în stil de viață sănătos, celebra noastră Florentina Opriș.

Florentina consideră că totul pleacă din interior, de la corpul emoțional pe care nu știm să-l hrănim și să-l protejăm, lucru care se vede mai apoi și pe corpul fizic.

Florentina a găsit in cei peste 20 de ani de Nutriție, Sport, Yoga și Călătorii Inițiatice prin Tibet, forma echilibrului pe care, în acest moment al vieții ei, simte să o împărtășească altfel decât la TV: prin apropiere de oameni, predare caldă – umăr la umăr, împărtășire prin lumina vie a ochilor ei și printr-un transfer energetic menit să transmită ușurința si grația cu care își trăiește viața.

Ce este inclus?

 • Bilete de avion București – Singapore (companie de top, o singură escală cu timp redus de așteptare) toate taxele incluse, bagaj cală, bagaj mână
 • Bilete de avion Singapore – Bali (companie de top, zbor direct) toate taxele incluse, bagaj cală, bagaj mână
 • Transferuri aeroport-hotel-aeroport in Bali
 • 1 noapte de cazare la Marina Bay Sands 5* (Singapore) apa, ceai, cafea
 • 8 nopti de cazare in inima junglei din Ubud intr-un superb resort de 5*, mic dejun,apa, ceai, cafea
 • Program de terapie susținut de Florentina Opriș 
 • Ședințe zilnice de yoga, respirație și exerciții tibetane
 • Asigurare de călătorie (sănătate și bagaj) Allianz Țiriac
 • Ghid turistic si driver (preturi preferentiale, negociate deja de catre agentie pentru transport si activitati)

Ce nu este inclus?

 • Prânz, Cină – datorită programului alesmesele se vor servi în diferite locuri ale insulei, costurile ajung la aprox. 150 euro/sejur
 • Pachet activități opționale – 190 euro/persoană ce cuprinde:

– Rafting prin junglă (echipament și prânz incluse)

– Scufundări cu cască de astronaut în Oceanul Indian (6m) sau Scuba Diving (8m)

– Parasailing deasupra oceanului

– Trei zile turul insulei cu mașină privată (vizitarea templelor, cascadelor, plajelor virgine)

Program

Te invităm într-un loc îndepărtat al acestui pământ, acolo unde energia locului poate susține eliberarea și vindecarea, insula Bali din Indonesia.

Te invităm într-un retreat despre Trup și Suflet pentru că, dacă ești aici, înseamnă că la un nivel mai subtil ființa ta simte o chemare spre un spațio-timp care să deblocheze niște programe vechi, învățate sau moștenite genetic.

Alături de un Mentor cu o poveste impresionantă de viață și o vastă cunoaștere în domeniu, ne-am propus să te purtăm vreme de 12 zile prin toate cotloanele ființei tale, printr-un program special de Yoga, Respirații și Tehnici Tibetane, Mișcare si ritualuri balineze.

Programul își propune ca cei 12 participanți să reușească să elibereze convingeri vechi, să le înlocuiască cu altele noi, să înțeleagă adevăratul sens al conceptelor de Frumusețe și Sănătate, iar la final să își definească stilul de viață potrivit fiecăruia dintre ei.

Dacă simți să te bucuri de o călătorie specială în care se vor îmbina cunoașterea cu terapia di aventura, atunci locul tau de alături de noi in retreatul Trup și Suflet!

Elementul wow al acestei vacante este o noapte de cazare la unul dintre hotelurile top 5 în lume, Marina Bay Sands din Singapore, pentru a gusta din luxul si opulența acestei construcții emblematice a țării.

Condiții de călătorie

Atracții turistice

Lasă-ți sufletul să călătorească!

Rezervă un loc acum!