Soul Retreat la Poarta Deșertului Saharian

Maroc

Perioada: 4 – 14 Aprilie 2022

Îti propunem un retreat deosebit de oricare altul. Locurile alese, Programul și Echipa de suport ale acestei călătorii te invită în Maroc!

Preț vechi: 1580 €
1580 €

Soul Retreat la Poarta Deșertului Saharian

Maroc

Vrei sa experimentezi o altă parte a lumii?

Atunci când te expui unei culturi diferite, are loc o extindere a conștiinței. Poate fi dificilă schimbarea hărții mentale, însă se produce ceva extraordinar în urma unei astfel de explorări: viziunea cu privire la viața ta, lista de obiective setate sau percepția asupra propriei existențe, se schimbă.

Pentru o astfel de traire, am ales Poarta Desertului – Maroc. Deși n-am pus piciorul acolo, îl văd de la distanță că pe un univers plin de contraste, de culori, de frumos și urât, de atractiv și dezgustător, de bine și rău, iar noua, tuturor ni se preda o lectie in anul 2022 (vibrație 6) care înseamnă Echilibru. Vreau să integrez dualitatea acestei țări fascinante, regăsindu-mă pe mine însămi în punctul armoniei dintre cele două extreme. Asta te invit și pe tine, drag călător!

Te invit cu entuziasm să te aventurezi alături de mine într-un necunoscut care poate fi dur pe alocuri dar plin de lecții, de experiențe și de gust de viață. Dincolo de ceea ce e inclus în pachet, îl aștept pe cel care simte chemarea subtilă, așa cum spun de fiecare dată. În anumite locuri revenim, chiar dacă le vizităm pentru prima dată. Se simt niște chemări: că e vocea din difuzoare ce cheamă lumea la rugăciune, că e zgomotul aglomerației, că e forfota bazarelor ce vând de toate, că e mirosul mâncărurilor tradiționale, muzica ce trezește cobrele, praful de pe ochelarii de soare.. toate imaginile care ne vin de niciunde sunt de fapt amintirile a ceea ce am mai trăit în alte vremuri.

Eu am simțit această chemare și dacă o simți și tu, te aștept cu un program supeeeerb și experiențe de senzație! Eu când promit, îmi onorez cuvântul! Explorează pachetul în cele ce urmează!

Ce este inclus?

 • Avion București – Maroc, o singură escală, bagaj de cală, bagaj de mână, toate taxele incluse
 • Transfer aeroport-hoteluri-aeroport
 • Transport cu minivan privat, modern, cu aer conditionat
 • 3 nopți cazare in Marrakech
 • 1 noapte cazare in Dades Gorge
 • 1 noapte cazare in desertul Merzouga (corturi de lux)
 • 1 noapte de cazare in Fez
 • 2 nopti de cazare in Orasul Albastru, Chefchaouen
 • 1 noapte de cazare in Marrakech (inainte de plecare)
 • Mic dejun, apă, ceai, cafea
 • Fantasia Marroccan Dinner

Ce nu este inclus?

 • Prânz și Cină (atunci cand nu sunt incluse in program)
 • Intrari la Muzee si Palate (optional, preturi intre 5 si 15 euro/persoana)
 • Asigurare de Călătorie (aprox 8 euro)
 • Asigurare Storno (aprox 25 euro)
 • Supliment Camera Single (300 euro)

Program

Călătoria începe în Marrakech, orașul împrejmuit de păduri de palmieri, denumit și Perla Marocană. Este un oraș plin de cultură pe care îl vom trece prin toate simțurile pornind de la vestitele souk-uri (bazare) pentru shopping, mâncăruri tradiționale, dansuri, moschei, palate, arhitecturi străvechi, grădini de portocali, lămâi, plantații de trandafiri, show-uri culturale.

O altă zi este dedicată unei locații aparte, Essaouira, situată pe coasta Oceanului Atlantic. Această veche medina primitoare întâmpina cu calmul locului, total diferită de vibrația Marrakechului. Aici ne vom plimba în voie, în centrul vechi și pe plajă, unde vom încheia ziua cu o cină cu fructe de mare.

Avem in program o petrecere arăbească autentică, cu dansuri și muzică tradițională, într-o magie așa cum numai culturile arabe pot reuși sa ofere.

După această seara de petrecere, începe aventura! Ne punem rucsacii în spate, traversăm munții Atlas și ne oprim în locul unde s-au filmat Gladiator, Game of Thrones, Lawrence of Arabia, într-o peisagistică magică. Ne îndreptăm apoi spre deșert unde vom înnopta pentru a trăi experiența corturilor sub cerul clar și plin de stele al Saharei. Vom avea traseu cu cămilele, sesiuni foto la apus și răsărit, în niște culori cum nu vedem prea des în viață.

Călătoria continuă cu una dintre cele mai mari atracții ale Marocului – orașul albastru – Chefchaouen. Tot ce își poate dori un turist aici e să se plimbe în tihnă și să își imortalizeze momentul în poze. Această medina elegantă, plină de magazine, cafenele și restaurante echilibrează spiritul marocan într-o armonie demnă de integrat ca stil de viață.

Încheiem călătoria cu FezRabat și Casablanca, pe ale căror străduțe înguste ne vom desfăta simțurile cu toate bunătățile și frumusețile locului, total diferite de la un oraș la altul.

Traseul este prezentat pe scurt, într-o trecere structurată prin ceea ce eu am conturat. Cei care m-au însoțit în călătoriile mele știu că las loc de noutate, nu povestesc mare lucru din ce urmează, tocmai pentru a ne bucură de reacții autentice, de trăiri nepoleite dinainte, și mai ales pentru a lăsa loc fiecăruia să își treacă prin propriile filtre învățăturile și lecțiile de primit. Din multele amintiri adunate, plecăm la final doar cu ceea ce am devenit la nivel de Conștiință. Iar creșterea se întâmplă în interior, nu în afară. Așa că, celor curioși de mai mult, le propun doar să aibă încredere în instinctul de a trăi această experiență!

Condiții de călătorie

Atracții turistice

MENTIUNI IMPORTANTE:

 • Această călătorie este una de aventură, în care ne vom muta din loc în loc, prin urmare, se cere echipament comod pentru trekking, nopțile în deșert – așa că, este recomandat rucsacul, nu trolerul.
 • Dovada vaccinarii
 • Test PCR necesar cu 48h înainte de intrarea în Maroc pentru persoanele nevaccinate sau vaccinate cu mai puțin de 2 săptămâni înainte de intrarea pe teriroriul lor.
 • Viza se ia din aeroport și este gratuită

 

   Lasa-ti sufletul sa calatoreasca! 

Rezervă un loc acum!