Soul Retreat in Peru

Peru

Perioada: 15 – 27 Mai 2024

Te invit să te alături unui retreat shamanic de vindecare, trasformare şi modificare a stărilor de conştiinţă pe pămantul celei mai vechi civilizatii.

Preț vechi: 3800 €
3620 €
Reducere: 180 €

Soul Retreat in Peru

Peru

Retreat Cultural și Șamanic în Peru

Te invit să te alături unui retreat şamanic tradiţional de vindecare, transformare şi modificare a stărilor de conştiinţă în inima vechiului Imperiu Incaș.

Retreat-urile în preajma şamanilor sunt momente unice care se simt ca nişte cercuri de vindecare care te înconjoară. Graţie înţelepciunii medicinei antice amazoniene, putem experimenta stări subtile ale conştiinţei care ajută la clarificarea şi purificarea minţii, corpului şi emoţiilor pentru a ne apropia de adevăratul sine, cel din spatele iluziei. Este de asemenea, o cale foarte specială de a medita şi a ne apropia de mama-pământ şi de puterea elementelor sale.

Descriere Tour

Această călătorie înseamnă o incursiune magică în cultura incaşilor, parcă neatinsă de vreme si posibilitatea de a interactiona într-un mod intim si adevărat cu shamanii locului.

Parcursul nostru evolutiv are urcușuri, coborâșuri și este experimentat în mod particular. Într-un interval din călătorie funcționează psiho-terapeutul, în altul practica meditației, yoga, retragerea, îndrumătorii.
Însă vine un moment când apare nevoia unei călătorii mai profunde către interior, în acele planuri subtile care nu țin doar de vindecarea tiparelor mentale sau comportamentale.
Primele forme de medicină, cele străvechi, utilizau resurse ale pământului care facilitau această introspecție profundă. În anumite locuri de pe pământ s-a păstrat cu sfințenie această cunoaștere iar acest retreat o facilitează.
Atenție! Acest trip nu este un circuit de vizitare, ci o formă de vindecare profundă, proces neplăcut pe alocuri.
Locația aleasă a fost îndelung cercetată pentru că Ceremoniile cu Ayahuasca se țin de obicei în pădurea amazoniană, lucru care sună interesant pentru un european. Însă experiența scoate la suprafață atât de multă vulnerabilitate, traume, sinele autentic îmbrăcat în toate percepțiile preluate, vieți anterioare, înțelesuri incomode, într-o stare de conștiență perfectă, încât modul tradițional nu poate oferi niciun sprijin de-a lungul ceremoniei. Dupa lungi cercetari, m găsit centrul potrivit, situat in Secret Valley, acest pământ considerat sfânt și nedecodificat încă cu toate tunelurile subterane și templele cu acces nepermis.
Am ales să ținem retreatul aici pentru că există în spate o echipă care cuprinde: shaman ce practică de 40 de ani, vindecator Shipibo din Amazon, medici, asistente, psihoterapeut, psihiatru – adică un mediu sigur și o echipă completă pentru a ghida un proces terapeutic atât de adânc, cu tot ce poate implica.
Locația e magică iar energia locului e psihedelică.
Ceremoniile cu Ayahuasca implică însă o curățare prealabilă. Cu două săptămâni înainte nu se consumă porc, alcool, droguri, înghețată/băuturi reci și nicio formă de intimitate fizică. Cu o lună înainte nu se consumă carne roșie, dulciuri, condimente, sare, piper, cafea, sucuri, mâncare fermentată, suplimente, masaje sau lucru cu energia.
Se recomandă rugăciunea, yoga, meditatiile și atitudinea zilnică ce include răbdarea, onestitatea, umilința, respectul, curajul, determinarea și iubirea. Se recomandă ca rugăciunile să nu facă apel la îndeplinirea miracolelor, ci a oportunităților care conduc la miracole, pe care ni le putem îndeplini singuri.

 

 

Ce este inclus?

 • Zbor Bucuresti-Lima, toate taxele incluse
 • Zbor intern Lima-Cusco
 • Bagaj de cala 20 kg
 • Cazare 10 nopti, hoteluri centrale 3* si 4*
 • Mic dejun inclus
 • Yoga, meditatii la Centrul de Retragere
 • 2 Ceremonii cu Ayahuasca
 • 1Day Tour Rainbow Mountain
 • Tiket intrare Machu Pichuu
 • Cel mai spectaculos traseu cu trenul (inclus)
 • Insotitor Calatorie (Adriana Armanu)

Cei care nu doresc experienta cu Ayahuasca, ci doar sa se bucure de restul calatoriei, pretul se reduce cu 250 euro!

Toti clientii Soul Retreat primesc discountul de 3% de Client Existent!

Ce nu este inclus?

 • Pachet optional Titicaca Lake (95 usd/persoana)
 • Asigurare de Călătorie sau Asigurare Storno
 • Alte mese decât cele menționate

Program

Programul este absolut superb. Începe în Cusco unde, în primele zile de aclimatizare la altitudinea de 3400 m, ne ocupăm timpul explorând împrejurimile, explorând bucătăria peruană, magazinele traditionale si hike pe Rainbow Mountain.
Intrăm apoi în Centrul de Retreat pentru experiența Ayahuasca timp de 3 zile. Dimineața vom face yoga, meditații, vom asculta chanturile peruane – Ikaros, admirând împrejurimile sălbatice. Continuăm apoi cu 2 zile pline petrecute la Machu Picchu explorând această minune a lumii, cascadele, ne vom balaci in bazinele cu apa termala și vom explora fascinantul oras Aguas Calientes.
După această săptămână magică în Cusco, coborâm spre Lima, mai exact in Miraflores unde ne vom caza pentru alte 3 zile pentru a continua descoperirea acestei civilizații fascinante vizitand piramidele din Lima si bucurandu-ne de coasta Pacificului.

Iti recomand Articolul Experienta mea cu Ayuahuasca daca ai nevoie sa intri mai in adancimile intelesurilor cu privire la aceasta planta miraculoasa si sa iti dai seama daca este pentru tine sau nu.

Condiții de călătorie

Guvernul peruan a eliminat obligativitatea prezentării Certificatului de vaccinare sau a rezultatului negativ PCR la intrarea în țară, începând cu 21 noiembrie 2022.

Atracții turistice

Retreatul este poate cea mai specială călătorie pe care am organizat-o până acum, dedicată Spiritului. Este o călătorie pe care e necesar să o simți, să ți-o asumi, să pornești spre ea cu setea omului pierdut în deșert, ca într-un strigăt interior căruia simți, în sfârșit, să-i răspunzi. Este o experiență inedită și sigură, lipsită de riscuri – Centrul de Retreat fiind singurul dotat cu un sistem de oxigenare care te poate scoate din stare dacă aceasta e prea apăsătoare.
Ești pregătit/ă să te întâlnești?
Ești gata să te aventurezi în adâncurile tale?
Găsești în tine încrederea de a renunța la control și a vindeca ființa pe care o reprezinți în această viață? Pentru că nu e doar despre tine, cel/cea de azi, ci despre întregul arbore căruia îi aparții, despre conștiința ta pură, despre forma și conținutul spiritului tău!
Gata să afli adevărul? Să ieși din iluzie?
Dacă da, te astept cu entuziasmul pe care îl simte oricine e pregătit!

Elemente de unicitate ale pachetului

Ayahuasca este o plantă medicinală care acţionează pe toate nivelurile fiinţei noastre: pe corpul fizic şi energetic, la nivel mental şi emoţional.

Cei care au experiementat ayahuasca o descriu că fiind o trăire copleşitoare, transformatoare, care îţi aduce ce îţi trebuie şi nu ce îţi doreşti.

Stările prin care treci sunt de desprindere de corp, de abandonare, eliberarea de EGO şi surprinderea profundă a celui care se zbate într-o realitate dominată de temeri, angoasă, nemultimiri şi iluzii. Acel tu de zi cu zi pe care acum îl vezi. Este o experienţă tip Avatar în care vei avea posibilitatea să experimentezi dintr-o altă dimensiune ceea ce eşti.

Crezi că vei mai fi vreodată la fel după o astfel de trăire?

Rezervă un loc acum!