Soul Retreat in India

India

Perioada: 15 – 26 Septembrie 2024

Un retreat deosebit, ghidat, ce include experiența într-un ashram situat la poalelele munților Himalaya, lângă Gange și un program terapeutic de detox menit să ofere secrete pline de înțelepciune din cultura ayurvedică.

Preț vechi: 2220 €
2220 €

Soul Retreat in India

India

Când viața îți pare tristă, monotonă, lipsită de sens sau bucurie, e semnalul clar că e timpul să faci un pas in direcția schimbării. Îmi doresc să îți arăt o cale.

 

 

Te Invit într-o călătorie.

Te Invit să îți iei cu tine grijile, tristețile si dorurile pentru că vei învața să le integrezi intr-un spațiu plin de iubire si acceptare al sufletului tău.

India este o Chemare pe care, fie o simți, fie nu. Am conturat această călătorie în urma unei experiențe de una singură, cu rucsacul în spate, în nordul plin de înțelepciune al Indiei.

Am mers la mai multe ashramuri, am petrecut timp cu localnicii, am mers la temple, am studiat moduri de realizare a Sinelui, am făcut yoga și alte practici care mi-au adus stări deosebite. Am descoperit ceea ce unii numesc Contact cu Sinele. Am trăit emoții și stări de înaltă conștiință în care totul se revela într-o perspectivă nouă, atotcuprinzătoare, simplă și plină de compasiune. Un fel de Înțeles simțit, nu gândit.

M-am întors cu dorința de a crea un pachet care să le ofere posibilitatea și altor căutători de sens să descopere India pe care am trăit-o eu. Astfel, la câteva luni distanță, un grup avea să plece la acest drum. Îmi doresc că povestea să continue. Iar tu poți fi unul dintre participanții următorului retreat.

Și pentru că procesul lăuntric de transformare nu este unul ușor, consider a fi benefică în retreat prezența unui specialist care poate ghida tumultul de stări, de neintelesuri, de angoase care pot apărea când EU-l vechi se destructurează. Altfel, există riscul ca ceea ce apare ca stare să influențeze negativ, necontrolat, Afectul. Și cu acesta ne întoarcem acasă, cu acesta ne continuăm viețile.

Ghidul acestei călătorii este Teodora Glavce, cunoscută de apropiați ca TEO. Să vă spun de unde vine prescurtarea! De la Tinerețe, Energie și Oxigen.

Tinerețe – pentru că la 51 de ani și-a găsit o nouă pasiune: yoga, pentru care s-a pregătit în mai multe ashramuri din India. Energie – pentru că e o călătoare ce știe să vadă în nevăzut și să își ia de peste tot ce îi trebuie spiritului ei. Oxigen – pentru că are resurse nesfârșite de pasiune și optimism.

Dincolo de abilitățile ei de conectare cu oamenii, Teo găsește soluții și direcționează potențialul fiecărui om într-un mod firesc și ușor. Îmi doresc să fii inspirat de ea așa cum o fac toți cei care o urmează și o au ca profesor!

În această călătorie, Teo va sprijini procesul de integrare a ceea ce iese la suprafață și se cere a fi așezat în ființă și conștiința fiecăruia.

Ce este inclus?

 • Bilete de avion București-New Delhi, toate taxele incluse
 • Transfer privat aeroport-ashram-aeroport
 • 10 nopți de cazare la ashram, cameră dublă
 • Toate mesele incluse, mâncare vegetariană
 • Sesiuni zilnice de yoga, meditații, chanting
 • Proces terapeutic – Coaching de grup
 • Consultație ayurveda privată
 • 1 Sesiune Pranic Healing
 • 3 Masaje Ayurvedice

Ce nu este inclus?

 • Taxa Viza – 25 usd
 • Suplimentul pentru camera single este de 250 euro
 • Tur Agra, Taj Mahal, Missorie (110 euro)

Program

Programul se desfășoară într-un ashram situat la poalele munților Himalaya, cu Gangele curgând în preajmă. Diminețile vor răsuna de cântecul sfânt al Mantrelor pe care le vei cânta alături de călugării ashramului, într-un joc de vibrație înălțător. Vei practica și studia Yoga, învățând astfel despre centrii energetici ai corpului tău, cum curge energia și cum aceasta se poate bloca, provocând boli pe corpul fizic. Vei beneficia de prezența unui medic ayurvedic care îți va oferi o consultație personalizată și metode naturale, bazate pe medicina tradițională ayurvedică de tratament. Mai mult decât atât, îți vei răsfața simțurile cu 3 masaje ayurvedice care îți vor aduce o altă lecție importantă despre fluxul energetic și cum se poate simți corpul tău când acesta este echilibrat.

Vei participa la ritualurile Aarti de la apusul soarelui, invocând prin foc și mantre Recunoștința față de tot ceea ce este. Toate aceste practici te vor conduce către noi valori și noi sensuri în urmă cărora manifestarea ta în concret va lua noi forme.

Însă, dincolo de partea spirituală practică, vei avea ocazia să cunoști lumea vibrantă și plină de culoare a Indiei. Oamenii locului au o sclipire aparte în ochi, străzile pline, ritmul lor lent și relaxat, vacile pe stradă, țesăturile alese care se leagănă pe tarabe, mirosul de bețe parfumate, muzica indiană care se îmbină cu claxoanele scooterelor într-un haos armonios, toate creează imaginea de neasemănat și farmecul acestui loc sfânt.

O călătorie în care 10 zile par 10 luni. Un timp în care trăiești intens, departe de ceea ce mintea ta rumegă repetat. Un timp care te va imbogăti spiritual, cultural și mai ales la nivel personal.

Condiții de călătorie

Guvernul indian a eliminat obligativitatea prezentării Certificatului de vaccinare sau a rezultatului negativ PCR la intrarea în țară, începând cu luna noiembrie 2022.

Atracții turistice

Rezervă un loc acum!