Soul Retreat in Caraibe

Mexic

Perioada: 20 Noiembrie – 1 Decembrie 2022

Te invit într-un Retreat Experiențial în care teoria se îmbină cu practica, într-un necunoscut exotic, un cadru pe care nu-l vei uita niciodată!

Preț vechi: 3100 €
2880 €
Reducere: 220 €

Soul Retreat in Caraibe

Mexic

Când sufletul simte o chemare, apar semnele, sincronicitățile, adică limbajul subtil prin care Sinele ne comunică. Din acel moment, nu te mai poți preface. Un fel de poți fugi, dar nu te poți ascunde. Energia acelui loc începe să te tragă într-acolo.

Odată ce am deschis tezaurul incaș prin călătoria în Peru, m-am conectat la energo-informația acelui pământ. Adică am început o nouă călătorie. Mi-am promis să rămân deschisă și să explorez tot ce îmi vă indica subtil sufletul meu.

Prietena mea mi-a trimis un apus de soare dintr-o insulă de care n-am auzit vreodată. A fost ca sunetul unui clopoțel. Am știut că acolo va fi următoarea plecare: Cancun. Călătoria continuă cu ruinele mayase dar și cu hrana energetică a spectaculoasei naturi de aici. Este o experiență exotică la puterea a șaptea, combinată cu încărcătura energetică a unor locuri cu multă semnificație și cu extinderea limitelor de curaj.

Ce este inclus?

 • Bilete de avion Bucuresti – Cancun– toate taxele incluse, bagaj cală, bagaj mană
 • 2 nopti cazare la resort de 4* pe Playa del Carmen
 • 3 nopti cazare la resort de 4* pe plaja din Bacalar Lagoon
 • 4 nopti de cazare la resort de 4* pe plaja din Tulum
 • Mic dejun inclus, apa, ceai, cafea
 • Transferuri asigurate
 • Workshopuri bazate pe Numerologie si Arhetipuri (teme zilnice)
 • Insotitor grup: Adriana Armanu (fondator Soul Retreat)

Ce nu este inclus?

 • Pranz, Cină
 • Asigurare Calatorie (aprox 10 euro)
 • Asigurare Storno (aprox 30 euro)
 • Activitati optionale (aprox 200 euro)

Program

Am conturat această plecare pe etape de explorare. Unele mai relaxante, altele ce pornesc din curiozitate, entuziasm, curaj și conduc la așezare interioară, înțeles și iubire.

Un fel de Călătorie a Eroului. Una în care vom explora într-un mod distractiv Arhetipurile, adică acele etape ale unei călătorii de explorare înăuntru și în afară, etape ce reprezintă derularea tipică către un final fericit și câștigarea posturii de Erou. Totul pornește de la o chemare care, odată asumată, este trecut un prag al asumării călătoriei, ceea ce dă și startul acesteia.

De acolo, cu ajutorul instrumentului meu de lucru preferat, Numerologia, fiecare participant își va afla darurile, resursele cu care va face față Necunoscutului însă și provocările prin care va fi nevoit, nu doar să treacă, ci să și le depășească.

Programul combină teoria cu practica într-un mod exotic, plin de joacă, de optimist, cu ghidare și susținere.

Călătoria începe cu Playa del Carmen (2 nopți de cazare), laguna Bacalar (3 nopți de cazare) și Tulum (4 nopți de cazare). Este o călătorie cu sens, cu o tematică zilnică de reflectare și manifestare, totul pe fondul unui încântător necunoscut care permite destructurarea seturilor de convingeri învechite. Permitem reconstrucția a ceea ce are să se remodeleze fiecare.

Nu vor lipsi distracția de grup, plaja, mâncarea tradițională, contactul cu oamenii locului, activitățile de aventură: peșteri spectaculoase, canoe, snorkeling, etc. Locurile sunt limitate la 12 persoane, ca în toate retreaturile pe care le organizez.

Dacă citind aceste cuvinte s-a mișcat ceva în tine, nu aștepta și nu te speria de orice ți-ar spune mintea. Să călătorești autentic este cea frumoasă și rapidă metodă de vindecare și devenire! Ai șansa să o faci acum!

Condiții de călătorie

Cetăţenii români, deţinători de paşapoarte simple sau simple electronice valabile, pot călători în Mexic, în scopuri turistice sau de afaceri, pentru o perioadă de maxim 180 de zile într-un interval de 1 an, fără obligativitatea obținerii în prealabil a unei vize pentru intrarea în această țară.

Atracții turistice

Modalitate de plata

 • Avans 60% pana pe 10 Septembrie 2022
 • Diferenta de 40% pana pe 1 Noiembrie 2022

 

 

Te astept cu toata inima!

Rezervă un loc acum!