Revelion 2020

Brazilia

Perioada: 29 Decembrie – 10 Ianuarie 2020

Când încheiem cu adevărat ce e de încheiat, permitem noului să poftească. Iar pentru a atrage Noul dorit, îți propunem o călătorie la poarta divinului pe pământ, in Brazilia, unde vei participa la rescrierea scenariului vieții tale intr-un program de meditații si purificări susținut de un specialist cu peste 40 de ani de expertiză psihologică si parapsihologică, spirituală si de dezvoltare personală – Eugenia Draganov.

O călătorie despre noi inceputuri.

Preț vechi: 2800 €
2560 €
Reducere: 240 €

Revelion 2020

Brazilia

Ending and Beginning in Brazil

Sfârșitul de an poate avea un efect miraculos, aducător de pace si succes dacă folosim cheile potrivite de intrare.

Atunci când dăm drumul ușor, nu ne mai întoarcem in urmă cu regrete sau resentimente. Când încheiem cu adevărat ce e de încheiat, permitem noului să poftească. Iar pentru a atrage Noul dorit, îți propunem o călătorie la poarta divinului pe pământ, in Brazilia, unde vei participa la rescrierea scenariului vieții tale intr-un program de meditații si purificări susținut de un specialist cu peste 40 de ani de expertiză psihologică si parapsihologică, spirituală si de dezvoltare personală – Eugenia Draganov.

Acest retreat își propune ca noi să experimentăm intr-un mod autentic acest pământ încărcat energetic si de o magnitudine recunoscută. Experiența de viață, expertiza profesională si rezultatele doamnei Draganov sunt fundația promisiunii noastre de a te conduce spre o cale plină de beneficii.

Ce este inclus?

 • Bilete de avion Bucuresti – Rio de Janeiro – toate taxele incluse, bagaj cală, bagaj mană
 • 5 nopti cazare la hotel de 4* pe plaja din Copacabana
 • 2 nopti de cazare la un hotel de 4* din Florianopolis
 • 3 nopti cazare la hotel de 4* situat langa Cascadele Iguasu
 • Mic dejun inclus, apa, ceai, cafea
 • Transport cu autocar privat din Copacabana la Iguasu si inapoi spre aeroportul din Rio
 • Ateliere si meditatii sustinute de Doamna Eugenia Draganov
 • Ritual de purificare la Cascadele Iguasu

Ce nu este inclus?

 • Pranz, Cină
 • Asigurare Calatorie (15 euro prin agentie)
 • Asigurare Storno (45 euro prin agentie)

Program

Programul este unul care îmbină frumusetea noptilor tarzii pe plajele din Copacabana cu natura sălbatică din Paraty, seri de dans in barurile cu specific din Rio de Janeiro, plimbări, poze si petreceri, cu partea spirituală pe care ne dorim să o experimentăm împreuna, spre găsirea liniștii sufletești si a echilibrului individual si de grup.

Observatie importantă: pentru această călătorie există o pregatire preliminară. Fiecare participant isi va stabili intr-un mod cat mai specific intentiile si obiectivele pentru viitorul apropiat. Acestea vor trece printr-un proces contemplativ de meditatie si invocare a ajutorului divin premergator călătoriei in care ne vom aventura. Nu trebuie să intelegi, ci doar să te lasi să crezi in puterea ajutorului divin. Unele lucruri sunt mai mari decat putem percepe.

Am pregatit, de asemenea, un Ritual de Purificare ce va avea loc in cel mai special loc din Brazilia, la Cascadele Iguasu unde centrul Universului si centrul Pământului se întâlnesc.

Doamna Eugenia Draganov a petrecut aproape 40 de ani in Brazilia unde a pus bazele celei mai mari clinici de terapie din Sao Paolo. In acest retreat, avem onoarea de a-i lăsa misiunea de a ne ghida intr-o călătorie dincolo de trup, minte si suflet. O călătorie ce poate schimba cursul firesc al vieții tale de acum.

Dacă intentia noastră de a te desparti de trecut cu acceptare si iubire a ajuns la tine, atunci te asteptăm cu atat de multă bucurie să ni te alături in călătoria Noului Inceput de an, de tine, de cine vei permite sa devii, de viată traită cu pasiune si incredere in tot ceea ce este, asa cum este!

Condiții de călătorie

Atracții turistice

 • avans 60% pana pe 01 Septembrie 2019
 • diferenta de 40% pana pe 20 Octombrie 2019
 • numar limitat de locuri

Rezervă un loc acum!