Retreatul fară nume

Bali, Indonesia

Perioada: 10 – 22 Noiembrie 2024

Te invit la întâlnire cu tine!

Preț vechi: 3300 €
3100 €
Reducere: 200 €

Retreatul fară nume

Bali, Indonesia

Când sufletul simte o chemare, apar semnele, sincronicitățile, adică limbajul subtil prin care Sinele ne comunică. Din acel moment, nu te mai poți preface. Un fel de poți fugi, dar nu te poți ascunde. Energia începe să te tragă într-acolo unde tu ai de descoperit ceva.

Așa am ajuns să îi scriu lui Alexandru Batinas, în urma cu 7 ani. Mi-am dorit să îl cunosc și să îi propun să lucram împreună, pentru noi și pentru alții care nu vor să parcurgă drumul de unii singuri. Și am lucrat dar separat. Anul acesta ne-am reîntâlnit intențiile și ne dorim să facem un retreat altfel.

Stiu că toate călătoriile spirituale au promisiunile lor de vindecare, nu și al nostru. L-am denumit Retreatul fară nume pentru că numele i-l va da fiecare mai tărziu, la întoarcere, după cum îl va simți.

E o invitație către a explora, atât insula Bali prin activitățile propuse, cât și interiorul care se dezvăluie din această interacțiune atât de vie.

Un retreat psihodinamic în care ne-am propus să vă invităm la curiozitate, introspecție, observare și simțire.

Insula Bali reprezintă deja un simbol turistic și un punct de atracție căutat, dar pe lângă pozele instagramabile, ea mai oferă ceva prin cultura, credința localnicilor și prin bogăția de sunete, culori, viață și mirosuri ale naturii. Într-o lume atât de mecanică, digitalizată, tehnologizată, riscăm să pierdem comuniunea cu natura. Bali ne-a învățat să revenim în sânul ei și să ne lăsăm conținuți. Când reușești să faci asta, nu te mai simți niciodată singur.

Încercăm pe cât posibil să ocolim locurile populare și aglomerate și să organizăm un program în care să aveți și spațiul în care , din care și la care să vă uitați.  Pe lângă călătoriile și activitățile organizate, vor mai exista și întâlnirile de grup în care vom discuta cum se simte pentru fiecare această experiență. În aceste întâlniri ne propunem să integrăm experiența insulei și rolul ei cu fiecare participant. Adesea sunt înțelesuri, lecții și sensuri mai înalte la fiecare pas, la fiecare interacțiune. Ne propunem să le deslușim împreună.

Vor exista și zile libere în care puteți să vă înscrieți la diverse cursuri și clase din Ubud, de la ateliere de bijuterii, la ateliere de parfumuri, la activități de yoga, boluri tibetane, meditații sau ecstatic dance. Încurajăm explorarea!

Știm că nu putem atinge dorințele tuturor participanților, de aceea putem să vă facilitam transportul și pentru activități individuale.

Ce este inclus?

 • Bilete de avion București – Denpasar– toate taxele incluse, bagaj cală, bagaj mană
 • 10 nopți de cazare la resort de 5*, camere duble
 • Mic dejun, apă, ceai, cafea
 • Transferuri asigurate
 • Sesiuni psihoterapeutice de grup susținute de Psih. Alexandru Batinas
 • Ședințe individuale de profiling psiho-energo-informațional analizat numerologic de Adriana Armanu
 • Ritual de Purificare cu apă Sfânta
 • Vizită la orezării, degustare ceaiuri si cafele

Ce nu este inclus?

 • Prânz, Cină (aprox 150 usd/persoană)
 • Viză Intrare: 25 usd (se achită la sosire, în aeroport)
 • Taxă Insulă: 10 usd (se achită la sosire, în aeroport)
 • Asigurare Călătorie (aprox 10 euro)
 • Asigurare Storno (aprox 30 euro)
 • Activități opționale (aprox 200 usd)

Program

Alexandru Batinas este Psiholog Clinician si Psihoterapeut Psihanalitic.

În retreaturile organizate până acum, am observat o tendință comună la participanți: ca cineva să le facă ceva și ei să fie bine, o căutare a unui răspuns magic care să le schimbe starea, o vindecare miraculoasă făcută de altcineva…spre dezamăgirea atât de necesară dezvoltării ființei umane, căutarea acestui salvator este o iluzie, este ca un efect care poate să fie ecstatic pe moment dar care în timp pălește, se pierde, omul revenind la forma (care include suferință) care era înainte.
M-aș bucura să dăm la o parte această așteptare nerealistă și să facem loc curiozității și interiorului personal să existe.  Trăim vremurile haotice și pline de informații în care lumea terapeuților se comercializează cu soluțiile magice și cele mai bune, cum că ei fac ceva, dar asta face să se repete un scenariu în care tu vei rămâne un copil salvat de un părinte magic, suprauman. Din această dinamică nu se poate dezvolta ființă umană, aceasta fiind condamnată la a rămâne mică și în poziția pasivă de a primi. Altcineva știe mai bine decât tine ce se întâmplă cu tine, iar asta este o problemă. Doar bebelușului Mama îi traducea gândurile care nu puteau fi exprimate prin limbaj. Doar copilului lipsit de libertate i se face ceva. M-aș bucura să plecăm la drum ca adulți curioși atât de insulă, cât și de propriul interior în câmpul pe care-l generează această insulă.
Nu stiu raspunsuri, nu am solutii universale, dar sunt curios de intalnire si ce poate sa se nasca din aceasta.
Impreuna cu Adriana lucram sa asezam un cadru organizat si securizant in care partile Sinelui sa-si poata gasi glasul si gandirea pentru a fi exprimate si integrate.
Și totuși, de ce Bali? Pentru că are ceva ce nu poate fi pus în cuvinte, că e întâlnirea cu Brahmanul, că e Ritualul de Purificare de la Tirta Empul, că e sunetul din orezărie, că e mirosul de frangipani, că e energia localnicilor atunci când te întâmpină, că e ideea de insulă îndepărtată, că e credința lor, că e paradisul dat de natură…nu stiu exact, poate că sunt toate!

Adriana Armanu: fondator Soul Retreat, numerolog, prezentator, antreprenor, adică Explorator de Potențial Uman

Sunt o iubitoare a insulei Bali pentru că în cei 8 ani de când îi trec pragul constant i-am ajuns la măduvă. Am pășit în intimitatea caselor lor, le-am ascultat problemele, am fost curioasă de reacțiile lor, de diferențele dintre noi, m-am abandonat credințelor lor, m-am lăsat conștient sedusă. Pentru prima data în viață am simțit energia unui loc într-un fel care mă atingea profund. De atunci mi-am spus că eu voi duce oameni acolo, să simță și alții. Și toți au confirmat. Peste 1000 de oameni.
Îmbin natura mea profundă, atât în simțire cât și în gândire, cu formele de cunoaștere care și-au demonstrat aplicabilitatea. Numerologia, simbolurile, descifrarea semnelor sunt pasiunea mea. Mi-au dezvoltat capacitatea de percepție și ghidare prin viață. O dau mai departe într-un mod logic, ușor și folositor.
Ședințele le voi face individual, cu fiecare participant pentru o buna înțelegere a tuturor aspectelor ce își caută răspuns.  Entuziasmată de călătorie, de participanți, de mine în raport cu ei, de noi toți în același peisaj!

Condiții de călătorie

Oricine poate vizita insula în baza unui pașaport electronic simplu, valabil minimum 6 luni de la data întoarcerii. Viza se ia din aeroport, la sosire, costa 25 usd, achitabili cu cardul sau cash, alături de Taxa de insulă introdusă în luna februarie a anului 2024, în valoare de 10 usd.

Atracții turistice

 • Ubud, diamantul insulei
 • Orezarii
 • Temple consacrate
 • Plaje salbatice
 • Healer autentic
 • Cascade
 • Interactiune cu Elefantii
 • Trekking pe vulcanul Batur la rasarit

PLATA: Suma totala de 3100 euro se poate eșalona în rate egale, până la finalul lunii octombrie.

 

 

Rezervă un loc acum!