Luxury Journey in Singapore si Bali

Bali

Te invităm să păşeşti alături de noi în “Casa Zeilor”, o insula în care te vei îndrăgosti în primul rând de tine. Acest retreat îmbrăţişează experienţa unei trăiri interioare transformatoare prin practici de respiraţie, meditaţie, yoga, masaje restructurante, reechilibrare energetică, dans extatic, balinez şi alte activităţi surpriză.

Luxury Journey in Singapore si Bali

Bali

Te invităm să păşeşti în “Casa Zeilor”, o insula în care te vei îndrăgosti în primul rând de tine.

Acest retreat îmbrăţişează experienţa unei trăiri interioare transformatoare datorita energiei vibrationale a acestui pamant sfant. Te invitam sa experimentezi practici de purificare care te vor conduce natural către o stare de echilibru în care vei explora energia ta interioară şi vei descoperi părţi din tine pe care nu le cunoşteai.

Pentru un efect wow, am inclus în acest pachet o noapte de neuitat la unul dintre cele mai frumoase hoteluri din lume, Marina Bay Sands din Singapore. View-ul de la piscina tip infinity-pool situată la etajul 57 îţi va amprenta o amintire de purtat toată viaţa.

E o trăire care te va face mai conştient de tine, de potenţialul tău.

Călătoria te va introduce în cultura impresionantă şi vibrantă a balinezilor de unde vei pleca cu multe intrebari si constientizari.

Pregăteşte-te să vizitezi locuri care îţi vor tăia respiraţia, sa iei contact cu vindecători ai locului, să participi la ritualuri de purificare cu apa sfantă, să te imbraci in costumele traditionale, să auzi sunetele junglei si să simti mirosul betisoarelor parfumate care sunt aprinse la tot pasul, să te bucuri de una dintre cele mai gustoase bucatarii din lume si să inveti să te rogi cu recunostinta si capacitate de conectare.

Fă-ti acest cadou, Tie, sufletului tău si lasă-te să simti experienta regăsirii a ceea eşti şi este.

Ce este inclus?

 • Bilete de avion Bucuresti – Singapore (companie de top, o singura escala cu timp redus de asteptare) toate taxele incluse, bagaj cala, bagaj mana.
 • Bilete de avion Singapore – Bali (companie aeriana asiatica, zbor direct), toate taxele incluse, bagaj cala, bagaj mana.
 • 1 noapte de cazare la Marina Bay Sands 5* – Singapore, apa, ceai, cafea.
 • 5 nopti de cazare la ocean in Nusa Dua, hotel 5* situat pe plaja, mic dejun, apa, ceai, cafea.
 • 5 nopti – hotel 5* in inima junglei din Ubud, mic dejun,apa, ceai, cafea.
 • Transferuri in Bali aeroport-hotel-aeroport.
 • Asigurare de calatorie (sanatate si bagaj).
 • Itinerar (organizarea vacantei pe zile astfel incat sa te poti bucura de fiecare moment).
 • Mini-ghid cu informatii care iti vor fi necesare in drumul tau.
 • Servicii de Check-in asigurate de catre organizator.
 • Ghid turistic si driver pe toata perioada vacantei (preturi preferentiale la transport si activitati, negociate deja de catre Agentie).

Ce nu este inclus?

 • Prânz, Cină – datorită programului ales, mesele se vor servi în diferite locuri ale insulei, costurile ajung la aprox. 150 euro/sejur

Pachet activitati optionale – 250 euro/persoana ce cuprinde:

 •  Rafting prin jungla (echipamente si pranz incluse)
 •  Trekking pe Vulcanul Batur
 •  Scufundari cu casca de astronaut in Oceanul Indian (7m) sau Scuba Diving (8m)
 •  Parasailing
 •  Doua zile turul insulei cu masina privata (vizitarea celor mai mari atractii turistice ale insulei)

Program

Condiții de călătorie

Atracții turistice

 

Templul Tanah Lot  – este unul dintre obiectivele turistice de referinţă ale insulei, poziţionat de către experţii în fotografie ca fiind în top 10 „Cele mai frumoase apusuri de soare din lume”. Este un altar hindus antic cocoţat pe vârful unui afloriment în mijlocul valurilor care se sparg în mod constant de pereţii acestuia.

Terasele de orez Tegallalang – sunt renumite pentru imaginea perfectă de un verde aşa cum nu ai mai văzut. Un bătrân localnic, agricultor care deţine terenul, invită vizitatorii să servească băutură de nuca de cocos verde şi să cumpere pălării ţesute pe care le face din frunzele nucii de cocos . Această vale antică are o calitate atemporală chiar dacă sunt turişti acolo sau nu. Loc ideal pentru fotografii reuşite .

Monkey Forest -La periferia centrului Ubud , Monkey Forest este una din mai renumite păduri locuite de macaque cu coadă lungă gri. De asemenea, prin desemnarea sa oficială ca Mandala Wisata Wenara Wana, Ubud Monkey Forest este un loc de cercetare ştiinţifică precum şi un sit de rugăciune al localnicilor.

Ubud Art Market – locul ideal pentru shopping. Balinezii sunt fără excepţie nişte artişti desăvârşiţi în tot ce înseamnă lucruri făcute manual. Aici poţi găsi eşarfe superbe de mătase, haine din bumbac organic, genţi confecţionate manual, coşuri sau pălării, statui, zmee şi multe alte bunuri artizanale.

Kintamani si Muntele Batur – Plecarea spre Vulcanul Batur (activ încă) se face la miezul nopţii, într-o urcare în şir indian, la lumina lanternelor, pe cărările înguste, astfel încât răsăritul soarelui să ne prindă în vârf. În compania maimuţelor ce apar datorită mirosului de mâncare, se serveşte micul dejun cu ouă fierte pe vulcan şi se savurează una dintre cele mai gustoase cafele, admirând răsăritul. View-ul este spectaculos iar trăirea devine de neuitat.

Bali Safari & Marine Park este cel mai mare parc tematic de animale din Bali. Parcul găzduieşte peste 60 de specii, toate trăind liber în incintele ce imită îndeaproape habitatele lor naturale. Un safari într-o astfel de junglă nu trebuie ratat.

Bedugal Waterfall – pentru excursia la cascadă sunt necesare trei lucruri: prezenţă, aparat foto şi innotători pentru o baie răcoroasă în ceea ce localnicii consideră a fi apă sfinţită.

Tampaksiring – de secole, balinezii îşi curată energiile, se vindecă de boli şi se purifică în Templul Apei Sfinte. Tradiţia se păstrează şi astăzi iar oameni din toată lumea vin să-şi facă baie şi să se roage sub izvoarele sfinte. Vizita la acest templu este un must al acestei călătorii.

Elemente de unicitate ale pachetului:

 • Cazare la unul dintre top 5 hoteluri in lume (Marina Bay Sands, Singapore)
 • Ubud – cazare in inima junglei, intr-un resort de 5 stele absolut minunat
 • Impartirea excursiei din Bali in 5 zile la ocean si 5 zile in jungla
 • Punerea la dispozitie a partenerului nostru care iti va fi driver si ghid privat
 • Costuri Optimizate: Preturi deja negociate de catre Agentie la transport si activitati
 • Organizarea excursiei in mod personalizat, in functie de activitatile si specificul pe care iti doresti a-l experimenta in aceasta calatorie (vizitare insula, retreat transformational, distractie, luna de miere, etc).

Lasă-ți sufletul să călătorească!

Rezervă un loc acum!