A life changing experience, Bali

Bali

Perioada: 24 Martie – 5 Aprilie 2024

Ce ai face daca ai putea sa iei totul de la capat? Sau daca ai putea sa gasesti care este primul, cel mai mic si simplu pas? Cate riscuri ti-ai asuma cand ai intelege ca a fi jos este locul necesar pentru a putea decola?

Preț vechi: 3000 €
2800 €
Reducere: 200 €

A life changing experience, Bali

Bali

Mentorul și Povestea acestui Retreat

Am experimentat în trecut stări de anxietate, traumă, tristețe profundă, nevoie de validare, fugă de asumare, lipsă de încredere în mine și în ceilalți, lipsa de curaj și hebernarea într-o zonă de confort pe care o traduceam cu sunt bine.

Astăzi sunt o ființă împlinită, relaxată, liberă de convingeri și limite, independentă financiar, o ființă care călătorește singură, iubește toate religiile, adoră aventura cu rucsacul în spate, interacțiunea cu oameni noi cât mai colorați și diferiți, o ființă care abia așteaptă să își plimbe picioarele goale prin jungle, râuri, care explorează vulcani, străzi întortocheate fără hartă, fără așteptări, ci doar cu prezență și curiozitatea unui copil.

Această etapă însă a avut nevoie de multă muncă. Am urmat zeci de cursuri, specializări, am citit biblioteci de dezvoltare, școli de NLP, terapie și retragere. Toate au format omul omul care sunt astăzi. Însă ceea ce a produs schimbare cu adevărat s-a aflat într-un moment de curaj și asumare. Cuvinte mari pentru cine eram atunci. Dar le-am încercat cu prețul tuturor fricilor mele.

Tot ceea ce știu că vindecă, ca experiență în afară spațiului personal sau cunoscut, toate tehnicile care mi-au lărgit conștiința, toate instrumentele cu răspuns imediat și sigur au fost adunate într-un retreat pe care simt că e timpul să îl ghidez.

Am conturat toate acestea într-un program super special și drag inimii mele, un program experiential ce implică din partea celor care simt să participe: AngajamentResponsabilitate și Curaj.

Dacă le ai, dacă ți le asumi, te anunț că te vei înrola într-o aventură diferită de tot ce ai văzut sau auzit. Este un program de transformare. Este un retreat în care vei călca peste imaginea a cine știai că ești pentru a te depăși și a te lăsa să te cunoști cu adevărat.

Este un program în care vei afla lucruri despre tine. Este un timp în care bucuria va fi nelipsită pentru că locurile pe care le vei vizita și activitățile pe care le vei face sunt cele mai mari atracții ale insulei. Însă mai mult autentic decât comercial.

Dacă îți dorești să vezi Bali-ul pe atât de mult pe cât îți dorești că această călătorie să facă o diferență, atunci asta e ce cauți! Dacă simți să schimbi macazul în viața ta printr-o acțiune nouă, prin încântare și aventură, atunci ai găsit ce îți trebuie!

Voi fi ghidul acestei călătorii fără a mă pretinde vreun vindecător sau terapeut, ci doar omul care consideră că a primit o recompensă divină și care simte că trebuie să dea mai departe, să contribuie cu tot ce poate la calibrarea pieselor în întreg.

Aceasta excursie nu este o “evadare” din realitate, ci o re-creare a Realitatii, bazata pe puterile si dorintele tale.

Lasă de-o parte toate cele ce nu îți mai sunt de folos. Urmează-ți inima. Redescoperă misiunea și scopul vieții tale. Înfruntă-ți temerile.
Redobândește-ți curajul. Îndrăgostește-te de propria ta viziune. Extinde-ți zona de confort. Hrănește-ți trupul și sufletul. Lasă mintea să viseze.
Rescrie ideea de supraviețuire cu cea de trăire în armonie și împlinire.

Dacă simți că:

 • Ți-ai lăsat undeva pe drum dorințele și ai încetat să visezi;
 • Eșți în stres și oboseală dar nu se văd rezultate palpabile care să îți mulțumească sufletul;
 • Ai câteva idei ce și cum să faci, dar te sufocă lipsa de certitudine, de înțelegere, de motivație;
 • Ai un rebel interior pe care l-a îngropat rutina vieții, dar care totuși nu îți dă pace;
 • Abia aștepți să călătoreșți, să descoperi noi spații, să-ți potolești setea de explorare și vrei noi surse de inspirație;
 • Vrei de la o călătorie mai mult decât a bifa o destinație și vezi potențialul profund transformator al experienței unui drum;

Atunci,

E vremea să îți sufleci mânecile și să treci la treaba!

Să pui pe foc enciclopedia de scuze și explicații.
Să accepți că se poate descurca lumea și fără tine… și să aștepți cu curiozitate să vezi ce va însemna asta în evoluția lor și a ta!
De ce este nevoie?
De curaj – să pornești în călătorie
De aventură – să te reconectezi cu partea jucăușă din tine.
De creativitate – să creezi piloni de certitudine pentru fiecare scuză care ar putea apărea
De intuiție – să îți arate direcția către tine
De imaginație și pasiune – să le așezi pe toate, ca piesele unui puzzle terminat, care doar așteaptă să fie înrămat și contemplat, după ce a fost sute de bucăți.

Te aștept cu entuziasmul unui copil nerăbdător să facă din această călătorie o experiență de ținut minte toată viața!

Ce este inclus?

 • Bilete de avion București – Bali – Companie de liniezbor cu o singură escală, timp redus de așteptare, toate taxele incluse, bagaj cală, bagaj mână
 • 5 nopți cazare la un superb resort de 5*, în inima junglei din Ubud
 • 5 nopti cazare pe Insula Nusa Penida
 • Mic Dejun, apă, ceai, cafea
 • Transfer aeroport-hotel-aeroport, barca catre Nusa Penida
 • Profil psiho-energo-informational individual (facut de Adriana Armanu)
 • Ritual de Purificare cu Apă Sfântă
 • 1 Full Day Tour vizitare insulă

Clientii Soul Retreat primesc discountul de 3% de Client Existent!

Ce nu este inclus?

 • Pranz, Cină – vom mânca la restaurante tradiţionale în diferite locuri ale insulei (aprox 200 euro)
 • Activitati de aventura (rafting, sporturi de apa, trekking pe vulcan, etc)
 • Asigurare Storno (aprox 30 euro)

Program

Condiții de călătorie

Atracții turistice

 • avans 50% la inscriere
 • numar limitat de locuri (14 participanti)
 • Supliment camera single 480 euro

Rezervă un loc acum!