13 Days in Paradise

Vietnam, Cambodgia

Perioada: 7 – 21 Mai 2023

Lasă-te convins de acest scurt fragment si surprins de toate câte are de oferit aceasta incredibila bucata de lume: Una dintre cele 7 minuni ale lumii, croaziera pe golf, peisaje cu verde smarald, cea mai frumoasă deltă a lumii, practici Tai Chi si altele. Pachet All Inclusive.

Preț vechi: 3680 €
3480 €
Reducere: 200 €

13 Days in Paradise

Vietnam, Cambodgia

Iti prezint o calatorie care e mai presus decat orice asteptare. Si imi asum sa spun acest lucru.

13 zile pe care le-am conturat asa cum i-ar placea oricui sa calatoreasca: in conditii de lux, fara grija transferurilor, taxelor, tips-urilor, biletelor de intrare la obiective turistice, schimbarii banilor in monedele locale, fara grija preturilor neadevarate comunicate de agentiile locale sau a organizarii excursiilor in functie de timp sau distanta. Aceasta calatorie le include pe toate.

Sunt 13 zile in care te invit sa vii deschis, curios si dispus sa pasesti intr-o cultura vibranta, plina de sens si culoare. 13 zile in 3 tari care te vor invata o lectie despre viata traita simplu, frumos, ordonat si, mai presus de orice, intr-un paradis al panoramelor de neuitat.

Mentionam faptul ca prezentarea programului nu este una „siropoasa” pentru ca ne dorim ca Tu, Calatorule, sa descoperi si sa ai propriile constientizari despre cultura si viata traita in aceasta parte de lume.

Ce este inclus?

 • Bilete de avion Bucuresti-Hanoi, taxe, bagaj cala, bagaj mana
 • Bilete avion zboruri interne
 • Transferuri
 • Cazare la hoteluri de 4*
 • Croaziera de 4* de-a lungul golfului Halong Bay, all inclusive
 • Regim de masa all inclusive: mic dejun, pranz, cina
 • Masini si barci private (apa si servetele umede asigurate)
 • Atractii turistice asa cum sunt descrise in Itinerar
 • Bilete de intrare la toate punctele de atracție vizitate
 • Ghid turistic experimentat, vorbitor de lb engleză

Ce nu este inclus?

 • Taxa Viza (Vietnam – 25 usd; Cambogia – 25 usd; Laos – 30 usd)
 • Asigurare Storno pentru cazurile in care nu mai poti onora vacanta, aprox 25 euro prin Agentie
 • Asigurare calatorie (medicala si bagaj) 10 euro prin Agentie

Program

Ziua 1 – Sosire in Hanoi, capitala Vietnamului. Vei fi transferat la hotel unde te așteaptă o cina de „bun venit” urmată de un show tradițional „water puppet„.

Ziua 2 – Croaziera pe Halong Bay – una dintre cele 7 minuni ale lumii

In aceasta zi te așteaptă îmbarcarea către o aventura pe mare, la bordul unui vas de 4*.

Vei servi prânzul privind prin geamurile largi frumusetea miilor de insule stâncoase denumite de vietnamezi „dinții dragonilor”.

Dupa prânz, te așteaptă o barca care te va transporta intr-un golf cu o panoramă senzatională unde vei putea înota sau sta pe o plajă liniștită, bucurandu-te de priveliște.

Vei vizita apoi un renumit sat al pescarilor, loc care iti oferă oportunitatea de a interacționa cu pescarii care locuiesc pe apă, in golf, dintotdeauna.

La apusul soarelui, ai doua opțiuni la fel de frumoase: sa faci kaiak sau sa iei o bărcuță din bambus si sa descoperi tunelul de apă cu sute de corali dintr-o lagună pitorească.

Întors la bord, te vei putea bucura de liniștea golfului de pe terasa superioară a vasului, servind cina.

Ziua 3 – Te vor trezi sunetele valurilor si ale păsărilor la răsăritul soarelui. Dupa micul dejun, vei vizita o superba grotă din piatră.

Întors pe vas, vei inchide bagajul pentru ca urmează întoarcerea in Hanoi.

Ziua 4 – in aceasta dimineața ghidul te va conduce spre Ho Chi Minh’s Complex. Vei vizita o zonă emblematică a Vietnamului, Palatul Prezidențial, One Pillar Pagoda (ce datează din sec 11), Templul Literaturii (cea mai veche universitate din Vietnam unde a studiat Confucius), cele mai mari broaște țestoase din piatra (simbolul longevității).

Transfer către Ho Chi Minh City cu avionul si cazare la hotel.

Ziua 5 – Cu Chi Tunnel

Dimineața vei vizita Reunification Palace, Opera House si Hotel de Ville, 3 atracții ale orașului. Vei putea apoi sa explorezi cel mai renumit bulevard pentru Shopping, Dong Khoi Street.

Dupa-amiaza vei fi condus spre Cu Chi Tunnels, un sistem de tuneluri întins pe 250 de km, de la Saigon pana la granița cu Cambogia. Acesta este una dintre cele mai mari atracții turistice, unica experiența ce poate lăsa sentimentul vieții subterane trăite in timpul războiului.

Ziua 6 – Delta Mekong

Aceasta experiența nu se povestește, ci se trăiește cu pofta turistului dornic sa fie surprins de magia unor locuri unice pe pământ.

Ziua 7 – zbor spre Siem Reap, Cambogia

Dupa micul dejun vei porni spre aeroport către Siem Reap. De aici vei fi preluat de ghid si transferat direct către hotel. Camera s-ar putea sa fie gata la amiaza asa ca pregătește-te de o plimbare cu Tuk-Tuk-ul la Angkor National Museum pentru o porție de istorie.

Seara te vei bucura de o cina specială (buffet) la Khmer Traditional Dance Show.

Ziua 8 – Complexul Angkor

Începi ziua cu o vizita in jungla, la Ta Prohm Temple, locul unde s-a filmat Tomb Raider.

Turul se continua cu vechea capitala a Angkor Thom, Bayon Temple si alte puncte de atracție.

Prânzul se servește la Wooden House Restaurant.

Dupa-amiaza, vei continua călătoria cu Angkor Wat, cel mai faimos templu al Cambogiei.

Last but not least, vei privi un apus de soare de neuitat de la Angkor Wat!

Cina la Chef D’Angkor.

Ziua 9 – Siem Reap – Thousand Lingams

Dimineața pornim spre Kabul Spean (45km de Siem Reap) urmat de un trekking de 1,5 km unde vei vedea o serie de sculpturi in piatra pe albia râului. Vei vizita faimoasa Citadel of Women si apoi Pradark Village unde localnicii fac zahăr de palmier si alte produse de artizanat pentru turiști. E șansa ta să interacționezi cu oamenii de la țară, sa vezi cum trăiesc si cum își duc viața de zi cu zi.

Ziua 10 – Luang Prabang, Laos

Dupa micul dejun vei avea cateva ore libere pana la transferul către aeroport.

Ajuns in Luang Prabang, vei avea ocazia sa te bucuri de împrejurimi intr-o plimbare cu bicicleta la vechile temple, magnificul Wat Xiengthong (arhitectura Lao), Wat Visoun si Wat Aham.

Ziua 11 – Pak Ou Caves

Te vei îmbarca intr-o noua croaziera, de data aceasta pe Mekong River către misterioasele peșteri Pak Ou, presărate cu mii de statui Buddha îmbrăcate in aur, de diferite forme si dimensiuni, lăsate de pelerini.

Pe drum, te vei opri in satul Ban Xanghai unde se face vin de orez.

Ziua 12 – Cascadele Khouang Si

Dupa micul dejun, vei vizita Royal Palace Museum care găzduiește o serie de artefacte interesante. De asemenea, vei vizita cele mai apreciate sate pentru cultura si tradiții, situate in drumul spre frumoasa cascada, Khouang Si. Vei putea face o baie sub cascada sau sa te plimbi pe traseele pădurii.

Seara te intampina cu o provocare care are un premiu pe măsura: urcarea a 329 de trepte până in vârful Phousi Hill unde te așteaptă o panorama a orașului si a râului Mekong unde te vei umple cu Frumusețea apusului de soare.

Turul se încheie cu vizitarea renumitei piețe de noapte (Night Market) de unde vei putea cumpara obiecte si haine tradiționale, super calitative la prețuri foarte mici.

Ziua 13 – mic dejun la hotel urmat de check-out.

Transfer către aeroport si finalul unei aventuri care iti va amprenta viața intr-un mod pozitiv.

Condiții de călătorie

Atracții turistice

Vacanta poate fi achizitionata individual in orice perioada a anului cu exceptia sezonului ploios (iunie-august) la pretul de 3380 euro/persoana, cu prezenta ghidului local in mare parte din excursie.

Modalitati de plata: 60% avans la Inscriere si 40% diferenta (nu mai tarziu de o luna inainte de plecare).

Rezervă un loc acum!