10 Days of wonders and soul chilling

India

Această vacanţă este în primul rând una spirituală şi apoi culturală.
Vom avea ghizi speciali care ne vor introduce în atmosfera enigmatică a templelor.

Preț vechi: 1995 €
1660 €
Reducere: 335 €

10 Days of wonders and soul chilling

India

Îmbarcă-te într-o călătorie a spiritului ce te va purta în cele mai emblematice locuri din India.

 • Vei explora 5 orase inedite din nordul Indiei
 • Vei interactiona cu elefanţii la Amber Fort
 • Vei admira cum primele raze ale soarelui vor scalda Taj Mahal-ul
 • Te vei scufunda în atmosfera spirituală a templelor si palatelor
 • Vei merge in Jeep Safari, unde vei vedea tigri si multe alte specii de animale
 • Vei simţi adevărată Indie călătorind prin mai multe orase pline de mister
 • Vei încerca unele dintre cele mai renumite restaurante indiene

Ce este inclus?

 • Bilete de avion, toate taxele incluse, bagaj cala, bagaj mana (1 escala de scurta durata)
 • 9 nopti de cazare la hoteluri de 4*
 • Mic dejun + Cina (pranz la Ranthambore)
 • Transferurile si tururi private conform itinerariului
 • Ghid local vorbitor de limba engleza pe tot parcursul calatoriei
 • Plimbare cu risca in Delhi
 • Tonga ride (trasura cu cal) in Agra
 • Plimbarea cu elefantul pentru a urca la Amber Fort
 • 2 intrari in Parcul National pentru Jeep Safari
 • Taxele de intrare la toate monumentele istorice
 • Asigurare medicala si de bagaj, Allianz Tiriac

Ce nu este inclus?

 • In anumite zile, datorita specificului excursiei/activitatii vei servi pranzul in diferite locuri. Costul unei mese variaza intre 5-10 $ la restaurant sau 1-2 $ pe strada)
 • Taxa Viza – 60 euro

Suplimente:

 • Suplimentul pentru camera single este de 550 Euro

Program

Această vacanţă este în primul rând una spirituală şi apoi culturală. Vei avea ghizi speciali care te vor introduce în atmosfera enigmatică a templelor, profesori care te vor învaţa cum să iti canalizezi energia astfel încât să iti îmbogăţesti felul de a fi cu un vibe diferit, unul plin de pace interioară, acceptare a “cine sunt” şi echilibru. După o călătorie în India nu mai poţi fi niciodată la fel!

Ziua 1: Bucuresti – Delhi (1 escala 3 ore)

Vei zbura din aeroportul Henri Coanda si vei ajunge noaptea tarziu in Delhi, capitala Indiei – orasul care a fost construit si distrus de 7 ori. Un oras magnific, o carte care relateaza istoria Indiei. La sosire in India, vei fi asteptat in aeroport de partenerul nostru si transferat la hotel.

Ziua 2: New Delhi

O explorare a Indiei trebuie sa inceapa din capitala Delhi. Ea reprezinta India in ansamblul ei, avand o bogata istorie, traditii si culturi diverse, monumente vechi, minuni moderne si locatii pitoresti. Ca si destinatie turistica, Delhi are o serie de locuri de vizitat care sunt marturie pentru patrimoniul bogat in traditie si modernitate al Indiei. In prima parte a zilei vei vizita orasul vechi (The Old Delhi) si spre dupa-amiaza, orasul nou (New Delhi), Raj Ghat, India Gate, Red Fort, Jama Masjid (cea mai eleganta moschee din India), Palatul Parlamentului, Templul Lotus, Qutub Minar. Seara te vei intoarce la hotel in Delhi.

Regim mese: Mic dejun, Cina

Ziua 3: New Delhi – Jaipur (260 km/6ore)

Dupa ce vei servi micul dejun, te vei pregati de calatoria spre orasul Jaipur, capitala regiunii Rajasthan. Oras cunoscut sub numele de Pink City (datorita culorii caramizilor folosite in majoritatea constructiilor). Ajuns in Jaipur, dupa check- in-ul la hotel, vei avea program liber pentru a explora imprejurimile. Poti merge in piata din oras pentru a descoperi modul in care micii comercianti isi produc si vand diversele marfuri sau poti merge in Nahargarh Fort, situat pe marginea dealurilor Aravalli, cel mai impresionant loc de unde poti admira orașul roz Jaipur.

Regim mese: Mic dejun, Cina

Ziua 4: Jaipur

Dimineata devreme, dupa micul dejun, vei porni spre impresionantul Amber Fort, construit din marmura alba si gresie rosie. Vei experimenta stilul de viata regal si te vei bucura de o plimbare cu elefantii, cu care vei urca spre partea cea mai inalta a fortului. Dupa amiaza vei face un tur panoramic de oras si vei vizita principalele obiective turistice: Uimitorul observator Jantar Mantar (cea mai mare piatra observator astronomic din lume. Observatorul are paisprezece instrumente statistice de măsurare a timpului, prezicerea eclipselor și a altor evenimente astronomice). Următoarea oprire este la Hawa Mahal (Palatul Vanturilor), cu o forma care poate fi comparata cu o coroană sau un stup de albine.

În cele din urmă, excursia te duce la City Palce, care este remarcabil ca arta si arhitectura. Complexul acoperă o suprafață uriașă care este împărțita într-o serie de grădini, curți și clădiri. Localurile sunt alcătuite din mai multe clădiri printre care si Muzeul Palatului orașului.

Regim mese: Mic dejun, Cina

Ziua 5: Jaipur – Ranthambhore National Park (167 km/3,5 ore)

Dupa micul dejun, vei porni la drum catre Sawai Madhopur, oras apropiat de faimoasa rezervatie de tigri a Indiei. Dupa cazarea la hotel te vei aventura intr-o experienta Jeep Safari in Parcul National Ranthambhore (410 km patrati) unde vei savura stilul de viata al maiestuosului tigru si a altor specii salbatice ce sa regasesc in rezervatie: ursi, hiene, sacali, leoparzi, pitoni, pisici de jungla, misterti, tauri albastri (blue bull), lacul cu crocodili si pasari migratoare.

Regim mese: Mic dejun, Cina

Ziua 6: Ranthambore – Agra via FatherPur Sikiri (220km/4ore)

Te vei trezi devreme pentru a te bucura de o noua experienta Jeep Safari in Parcul National, de aceasta data una matinala. Abia apoi te vei intoarce la hotel pentru a servi micul dejun. Vei continua apoi calatoria catre Agra, orasul indian care gazduieste una dintre cele 7 minuni ale lumii: Taj Mahal. In drumul tau, vei face un popas in ”orasul fantoma” FatherPur Sikri, un poem epic din gresie rosie, construit de împăratul Akbar în 1569 și părăsit 14 ani mai târziu, pentru că alimentarea cu apă a eșuat.

Spre seara vei ajunge in Agra. Situat pe malul drept al râului Yamuna, Agra domnește peste un trecut glorios creat de războinici specialisti în artă și arhitectură așa cum au fost pe câmpul de luptă.

Regim mese: Mic dejun, Cina

Ziua 7: Agra

Te asteapta o zi plina cu un tur complet al orasului. Vei incepe cu incomparabilul Taj Mahal, un monument care imbina multe stiluri de arhitectura, fiind una dintre cele 7 minuni ale lumii, construit de Shahjahan ca un memoriu adus sotiei sale, Mumtaz Mahal.  A fost nevoie de 22 ani si 20.000 de artizani priceputi sa creeze aceasta minune imbracata in marmura alba.

Vei vizita apoi Fortul Agra, de unde vei savura cea mai emotionanta vedere a Tajului din micul turn octogonal din Fort. Vei avea posibilitatea sa admiri cum se executa manual diverse obiecte din marmura chiar la o fabrica de profil.

Regim mese: Mic dejun, Cina

Ziua 8: Agra – Delhi (220 km/4 ore)

Dupa micul dejun vei porni inapoi catre Delhi. Pe drum, vei face o oprire la Sikandra, unde vei vizita mormantul imparatului Akbar (constructia mausoleului a fost inceputa de imparat). Această structură are un amestec perfect de religii hinduse, creștine, islamice, budiste si teme Jain. Sikandra este numit după Sikandar Lodi, conducătorul Delhi, care a fost la putere intre anii 1488-1517.

Ajuns in Delhi, la hotel, te vei bucura de timpul ramas pentru activitati la libera alegere.

Regim mese: Mic dejun, Cina

Ziua 9: Delhi

In ultima zi din vacanta, iti recomandam sa te pierzi pe strazile aglomerate ale orasului, prin baruri sau restaurante, cumparaturi de suveniruri sau poti continua traseul patrimoniului orașului istoric din Delhi. Poti  vizita parcul arheologic Mehrauli, Lodhi Gardens & Safdarjung Tomb.

Regim mese: Mic dejun, Cina

Ziua 10: Delhi – Bucuresti (1 escala 3,30 ore)

Transfer catre aeroport.

Condiții de călătorie

Atracții turistice

Pachetele pot fi achizitionate individual in orice perioada a anului, cu exceptia sezonului ploios (intervalul iulie-septembrie).

Rezervă un loc acum!