Calatorii ghidate Soulretreat

Soul Safari in Tanzania, Africa

Perioada: 7-18 Februarie 2022

2499 euro/persoana

Retreat Codul Sursa – Zanzibar, Africa

iți propun 10 zile într-una dintre cele mai liniștite, sigure și frumoase plaje ale Zanzibarului, Bwejuu, într-o vilă înconjurată de o grădină luxuriantă, situată la doar 100 de metri de plajă, cu mic dejun și cină asigurate, cu timp dedicat dezvoltării personale dar și experimentării celor mai dorite activități din insulă.

20 Februarie – 3 Martie 2022

Soul Retreat in India cu Mihaela Tatu

Această călătorie este una spirituală si culturală ce include experienta intr-un Ashram ce iti va preda o lectie nepretuită despre lucrurile cu adevarat importante in viată.

Perioada: 7 – 17 Aprilie 2020

A life changing experience in Bali

Rezervă-ţi un loc în călătoria care îţi va schimba viaţa! Schimbarea începe cu tine! Din interiorul tău! Începe atunci când decizi să laşi în urmă tot ce ai fost şi eşti gata să fii ceea ce nu ştii încă că eşti! Program special de psihoterapie inclus.

20 Aprilie – 2 Mai 2020

Revelion 2022 la Poarta Deșertului Saharian

Îti propunem un Revelion deosebit de oricare altul. Locurile alese, Programul și Echipa de suport ale acestei călătorii te așteaptă!

28 Decembrie 2021 – 7 Ianuarie 2022

Revelion 2020 in Brazilia

Când încheiem cu adevărat ce e de încheiat, permitem noului să poftească. Iar pentru a atrage Noul dorit, îți propunem o călătorie la poarta divinului pe pământ, in Brazilia, unde vei participa la rescrierea scenariului vieții tale intr-un program de meditații si purificări susținut de un specialist cu peste 40 de ani de expertiză psihologică si parapsihologică, spirituală si de dezvoltare personală – Eugenia Draganov.

O călătorie despre noi inceputuri.

Ayahuasca Retreat in PERU

Te invit să te alături unui retreat shamanic de vindecare, trasformare şi modificare a stărilor de conştiinţă pe pămantul celei mai vechi civilizatii.

21 Aprilie – 3 Mai 2022

Retreat de AutoVindecare prin Noua Medicină Germanică, Bali

Dacă te afli printre cei ce poartă povara unei boli, a unor răni emoționale cărora nu le-ai găsit rădăcina sau rezolvarea, te invităm într-un retreat mentorat de un medic de renume care abordează o perspectivă ce a schimbat vieți întregi peste tot în lume.

1-11 Aprilie 2019

Vindeca-ti Relatia de Cuplu in Bali

Te invităm să îți iei partenerul de cuplu și să vă oferiți un moment de vindecare si celebrare într-o călătorie pe un tărâm sfânt si plin de energie purificatoare, Insula Bali din Indonezia.

Perioada: 22 oct – 2 nov 2018

10 Days in Paradise – Vietnam & Cambodgia

Lasă-te convins de acest scurt fragment si surprins de toate câte are de oferit aceasta incredibila bucata de lume: Una dintre cele 7 minuni ale lumii, croaziera pe golf, peisaje cu verde smarald, cea mai frumoasă deltă a lumii, practici Tai Chi si altele. Pachet All Inclusive.

Trup și Suflet by Florentina Opriș

Programul ghidat de Florentina își propune ca 12 participanți să reușească să elibereze convingeri vechi, să le înlocuiască cu altele noi, să înțeleagă adevăratul sens al conceptelor de Frumusețe și Sănătate, iar la final să își definească stilul de viață potrivit fiecăruia dintre ei.

Perioada: 2-12 Iulie 2018

Retreat Despre Feminitate cu Mihaela Tatu

Retreatul „Despre feminitate” este o frumusețe de călătorie in interiorul tău, acolo unde vei înțelege sensul a cine esti, sensul a ceea ce înseamnă feminitate si cum se poate manifesta, diferențele dintre sexe, traiul in acceptare cu cine esti indiferent de vârsta, statut, imagine si regăsirea strălucirii tale interioare care se va reflecta in toate planurile tale.

Ayurvedic Detox & Relaxing Yoga Retreat, Kerala, India

Programul nostru de vacanţă promite să îţi ofere oportunitatea de a-ţi redescoperi pacea şi echilibrul interior. Practică zilnică de yoga îţi întăreşte mentalul, făcându-te să gestionezi uşor oboseala fizică şi stresul mental de zi cu zi.

Detox & Alchemy Retreat in Thailand

Am creat pentru tine acest pachet de spa retreat care îţi va restabili sănătatea, forma fizică şi liniştea sufletească.