Calatorii ghidate Soulretreat

Luxury Guided Journey in Bali

Te invităm să păşeşti alături de noi în “Casa Zeilor”, o insula în care te vei îndrăgosti în primul rând de tine. Acest retreat îmbrăţişează experienţă unei trăiri interioare transformatoare prin practici de respiraţie, meditaţie, yoga, masaje restructurante, reechilibrare energetică, dans extatic, balinez şi alte activităţi surpriză.

bali
buddha

Retreat Alchimia Sufletului

Te invit sa mergem in insula Bali din Indonezia si sa pornim impreuna in calatoria Alchimia Sufletului. Schimbam mediul si vedem ce ORICE din tine se poate Transforma. Atunci cand schimbarea pare sa vina mai greu din interior, schimbarea exteriorului lucreaza, actioneaza si are grija pentru ca aceasta sa se intample.

A life changing experience in Bali (via Singapore)

Rezervă-ţi un loc în călătoria care îţi va schimba viaţa! Schimbarea începe cu tine! Din interiorul tău! Începe atunci când decizi să laşi în urmă tot ce ai fost şi eşti gata să fii ceea ce nu ştii încă că eşti!

bali_slider
Honeymoon-in-Lovina-Bali

Vindeca-ti Relatia de Cuplu in Bali

Te invităm să îți iei partenerul de cuplu și să vă oferiți un moment de vindecare într-o călătorie pe un tărâm sfânt si plin de energie purificatoare, Insula Bali din Indonezia.

Retreat Despre Feminitate cu Mihaela Tatu

Retreatul „Despre feminitate” este o frumusețe de călătorie in interiorul tău, acolo unde vei înțelege sensul a cine esti, sensul a ceea ce înseamnă feminitate si cum se poate manifesta, diferențele dintre sexe, traiul in acceptare cu cine esti indiferent de vârsta, statut, imagine si regăsirea strălucirii tale interioare care se va reflecta in toate planurile tale.

images
taj mahal

10 Days of Soul Chilling in India

Această vacanţă este în primul rând una spirituală şi apoi culturală.
Vom avea ghizi speciali care ne vor introduce în atmosfera enigmatică a templelor prin ritualuri si sesiuni de yoga si meditatie.

Iguazu-Falls-Argentina-or-Brazil-1

Ending and Beginning in Brazil – Revelion 2018

Când încheiem cu adevărat ce e de încheiat, permitem noului să poftească. Iar pentru a atrage Noul dorit, îți propunem o călătorie la poarta divinului pe pământ, in Brazilia, unde vei participa la rescrierea scenariului vieții tale intr-un program de meditații si purificări susținut de un specialist cu peste 40 de ani de expertiză psihologică si parapsihologică, spirituală si de dezvoltare personală – Eugenia Draganov.

O călătorie despre noi inceputuri.

Live like a local for 10 days – Zanzibar, Africa

Iti propun o iesire din eul tau, o evadare din stilul tau de viata si deschiderea catre o traire once in a lifetime intr-o parte a lumii unde totul e diferit.

Vacanta Zanzibar SoulRetreat
13 days in Vietnam

13 Days in Paradise – Vietnam, Cambodgia, Laos

Lasă-te convins de acest scurt fragment si surprins de toate câte are de oferit aceasta incredibila bucata de lume: Una dintre cele 7 minuni ale lumii, croaziera pe golf, peisaje cu verde smarald, cea mai frumoasă deltă a lumii, practici Tai Chi si altele. Pachet All Inclusive.

Deep Natural Rejuvenation and Detox Retreat, Philippines

Experimentează bucuria de a simţi transformarea din interior către exterior, printr-o pace interioară şi o santate radiantă care îţi vor da un nou restart la viaţă.

cover1
thailanda-cover

Detox & Alchemy Retreat in Thailand

Am creat pentru tine acest pachet de spa retreat care îţi va restabili sănătatea, forma fizică şi liniştea sufletească.

Ayurvedic Detox & Relaxing Yoga Retreat, Kerala, India

Programul nostru de vacanţă promite să îţi ofere oportunitatea de a-ţi redescoperi pacea şi echilibrul interior. Practică zilnică de yoga îţi întăreşte mentalul, făcându-te să gestionezi uşor oboseala fizică şi stresul mental de zi cu zi.

cover1
cover1

Ayahuasca &Yoga Retreat in the Amazon, Peru

Te invit să te alături unui retreat şamanic tradiţional de vindecare, trasformare şi modificare a stărilor de conştiinţă cu Ayahuasca, în inima pădurii amazoniene.