taj mahal

10 Days of Soul Chilling in India

Această călătorie este în primul rând una spirituală şi apoi culturală.
Experienta unui ashram iti va preda o lectie nepretuită despre lucrurile cu adevarat importante in viată.

Perioada: 18-28 Februarie 2019

Luxury Guided Journey in Bali

Te invităm să păşeşti alături de noi în Casa Zeilor, o insula în care te vei îndrăgosti în primul rând de tine. Acest retreat îmbrăţişează experienţa unei trăiri interioare transformatoare prin îmbinarea activităţilor spirituale cu cele de aventură astfel incat experienţa să fie una completă.

Perioada: 18-29 Martie 2019

bali
buddha

Retreat Alchimia Sufletului

Te invit sa mergem in insula Bali din Indonezia si sa pornim impreuna in calatoria Alchimia Sufletului. Schimbam mediul si vedem ce ORICE din tine se poate Transforma. Atunci cand schimbarea pare sa vina mai greu din interior, schimbarea exteriorului lucreaza, actioneaza si are grija pentru ca aceasta sa se intample.

Perioada: 4-14 Martie 2019

A life changing experience in Bali (via Singapore)

Rezervă-ţi un loc în călătoria care îţi va schimba viaţa! Schimbarea începe cu tine! Din interiorul tău! Începe atunci când decizi să laşi în urmă tot ce ai fost şi eşti gata să fii ceea ce nu ştii încă că eşti! Program special de psihoterapie inclus.

Perioada: 22 Aprilie – 2 Mai 2019

bali_slider
cover1

Ayahuasca &Yoga Retreat in the Amazon, Peru

Te invit să te alături unui retreat şamanic tradiţional de vindecare, trasformare şi modificare a stărilor de conştiinţă cu Ayahuasca, în inima pădurii amazoniene.

Live like a local for 10 days – Zanzibar, Africa

Iti propun o iesire din eul tau, o evadare din stilul tau de viata si deschiderea catre o traire once in a lifetime intr-o parte a lumii unde totul e diferit.

Perioada: 23 Iunie – 3 Iulie 2019

Vacanta Zanzibar SoulRetreat

Calatorii ghidate Soulretreat

Honeymoon-in-Lovina-Bali

Vindeca-ti Relatia de Cuplu in Bali

Te invităm să îți iei partenerul de cuplu și să vă oferiți un moment de vindecare si celebrare într-o călătorie pe un tărâm sfânt si plin de energie purificatoare, Insula Bali din Indonezia.

Perioada: 22 oct – 2 nov 2018

13 days in Vietnam

10 Days in Paradise – Vietnam & Cambodgia

Lasă-te convins de acest scurt fragment si surprins de toate câte are de oferit aceasta incredibila bucata de lume: Una dintre cele 7 minuni ale lumii, croaziera pe golf, peisaje cu verde smarald, cea mai frumoasă deltă a lumii, practici Tai Chi si altele. Pachet All Inclusive.

Perioada: 20-31 August 2018

Trup și Suflet by Florentina Opriș

Programul ghidat de Florentina își propune ca 12 participanți să reușească să elibereze convingeri vechi, să le înlocuiască cu altele noi, să înțeleagă adevăratul sens al conceptelor de Frumusețe și Sănătate, iar la final să își definească stilul de viață potrivit fiecăruia dintre ei.

Perioada: 2-12 Iulie 2018

florentina

Retreat Despre Feminitate cu Mihaela Tatu

Retreatul „Despre feminitate” este o frumusețe de călătorie in interiorul tău, acolo unde vei înțelege sensul a cine esti, sensul a ceea ce înseamnă feminitate si cum se poate manifesta, diferențele dintre sexe, traiul in acceptare cu cine esti indiferent de vârsta, statut, imagine si regăsirea strălucirii tale interioare care se va reflecta in toate planurile tale.

Perioada: 21-31 Mai 2018

Mihaela-Tatu
Iguazu-Falls-Argentina-or-Brazil-1

Ending and Beginning in Brazil 

Când încheiem cu adevărat ce e de încheiat, permitem noului să poftească. Iar pentru a atrage Noul dorit, îți propunem o călătorie la poarta divinului pe pământ, in Brazilia, unde vei participa la rescrierea scenariului vieții tale intr-un program de meditații si purificări susținut de un specialist cu peste 40 de ani de expertiză psihologică si parapsihologică, spirituală si de dezvoltare personală – Eugenia Draganov.

O călătorie despre noi inceputuri.

Perioada: 26 Nov – 6 Dec 2018

Deep Natural Rejuvenation and Detox Retreat, Philippines

Experimentează bucuria de a simţi transformarea din interior către exterior, printr-o pace interioară şi o santate radiantă care îţi vor da un nou restart la viaţă.

cover1

Ayurvedic Detox & Relaxing Yoga Retreat, Kerala, India

Programul nostru de vacanţă promite să îţi ofere oportunitatea de a-ţi redescoperi pacea şi echilibrul interior. Practică zilnică de yoga îţi întăreşte mentalul, făcându-te să gestionezi uşor oboseala fizică şi stresul mental de zi cu zi.

cover1
thailanda-cover

Detox & Alchemy Retreat in Thailand

Am creat pentru tine acest pachet de spa retreat care îţi va restabili sănătatea, forma fizică şi liniştea sufletească.